Justin rappar @XBox event


Rätt gammal video men tycker den var bra! :)

Justin's familj & vänner tar med tårta på scen!


Justin gör väderprognos. 26 November.


Justin får frågan om han har flickvän


Men han väljer att passa frågan? Det är vid nästan slutet av videon men klippet är fortfarande sevärt. Det här var nyligen på The Today Show. Tror ni han har flickvän?


Nytt tweet från SF bio


Nu är det bara att hoppas på att filmen kommer visas i Sverige :)


Justin's nya frisyr


I think its hawt! Jag menar, hellre det här en rakning? Fast jag föredrar nog hans bieber-hair mer :) Men alltid kul med en förändring, och han är fan het i allt endå så :)

För er som undrar var det här på boksigneringen i New York City ganska nyligen. Jag tycker även att han ser så mycket äldre ut i denna frisyr.

Vad tycker ni om hans nya frisyr?

UPDATE! Han har inte ny frisyr, Scooter skrev på twitter att han bara kammat det åt ett annat håll! hahahahahahahaha

Justin Bieber nobbar Sverige


VIP paketet (My World Concert Tour 2010)


Nya rare bilder på Justin


Justin håller sig utanför trubbel


Ibland glömmer vi att Justin Bieber bara är 16 år gammal. 16 åriga pojkar brukar egentligen ge upp alla sorters bus, men inte Justin. 

Och hans manager, Scooter Braun säger att Justin blir tvungen att ge upp busen för att hans arbetsschema är så strukturerat och det gör att han är upptagen hela tiden och då kan han inte få problem.

Scooter berättar till The Hollywood Reporter att Justin's mamma, Pattie Malette tror att hennes son skulle ha varit väldigt vilse om det inte vore för hans karriär. Scooter sa: ''Jag tror att Justin's mamma och jag har pratat om det här. Ibland är hon orolig över hur beskyddande vi egentligen vi måste vara över Justin.

Han tillägger: ''Jag tror också , som Pattie har sagt i några intervjuer att hon känner sig säkrare med Justin när han lever detta liv för att det är så strukturerat och planerat att dem hela tiden vet var han är ''

Pattie säger: ''Ifall vi bodde kvar i Stratford, Ontario, så skulle han sätta sig själv in i många problem'.'


Taylor Swift om Justin



"Han är så gullig och awesome, och det är fascinerande hur karismatisk han är. Han är så snäll, jag ska gå med i hans fanclub!"


Pray (Amor Cover)


Usher tror att Justin kommer bli ännu större!



Usher sa i en intervju nyligen att även om Justin Bieber är mycket populär just nu, tror han att Justin kommer att bli ännu mer populär i framtiden. Det är svårt att föreställa sig Justin får någon mer populäritet än han har just nu. Jag menar att han redan har gjort dockor i hans avbild. Om han blir ännu större, måste nöjesnyheterna behöva skapa en helt separat program där de visar bara nyheter om Justin. Och istället för ett par livvakter, han kommer att behöva sin egen mini polis att följa med honom runt vart han än går.

Det här är vad Usher sa om Justin:

"Han har mycket att gå. Detta är bara början. Konsten till vad Justin är kapabel till är vad jag verkligen var attraherad av. När han börjar berätta sin musikaliska historia, och sitt liv, och har de erfarenheter som han lever genom och kan prata om, det är berättelsen som jag vill utveckla".


LOVE ME Live @Boston


Fan video



Så bra gjort :) Vad tycker ni?

Feeling blessed


Justin har skadat knät




Han klarar sig, det är sånt som händer :)

Akon om Justin: "That’s my little man"



Akon gjorde ett speciell ankomst till förrgårs inspelningen av Victoria's Secret Fashion Show i New York. Förutom att sjunga sin hit "Angel" och dansa med sexiga modeller, tog han time out för att prata med OK! om hans dröm samarbete och Justin Bieber.

"U2 är de enda jag har inte samarbetat med.
Det är mitt nästa mål", säger han till OK! "Jag kommer att kidnappa Bono. Lita på det! Jag kommer att hålla honom som gisslan för hans låtar".

Vad sägs om att samarbeta med en tonårsdrömmen Justin Bieber? Akon avslöjade för OK! "Ja, det är min lilla man. Jag gjorde faktiskt en ny låt med honom på hans nästa album".

Inte bara har de gjort en låt tillsammans: Akon sa, "Jag ger honom tips om hur man kan dra till sig kvinnor" Dock ville han inte avslöja sina bästa tips, "Du måste bara höra den låten. Du kommer att älska den!"

Vi tvivlar inte på det!


FREDAGSCOLLAGE


Namn: Melissa Tagesson -
www.crazyjbfan.blogg.se

Jag valde dessa bilder för att jag älskar han! han blir lixom alltid perfekt på alla bilder han tar. även de som papparazi's tar! lixom, han blir aldrig ful. & domma bilderna är sjukt heta så jag nästan dör! jag har aldrig gillat en artist lika mycket som justin bieber <3 Så han betyder sjukt mycket för mej (L)<3



Namn: Linn -
http://linnochcarolines.blogg.se

Jag valde alla dom här bilderna för dom är sjukt snygga och ganska nya liksom :) Jag är ett stort fan av han, älskar honom! Älskar eran blogg också, läser den varenda dag!
 

Vad är FREDAGSCOLLAGE?
Fredagscollage publiceras varje vecka på fredag. Du kan skicka in ditt collage under hela veckan, kommer det inte med samma vecka som du skickade in det kan det endå komma med nästa vecka! Collaget kan vara gjort i vilket program du vill och ett tips är att ha någon liten text med på collaget för piffa till det. Ditt collage skall skickas in till [email protected] där du skriver ditt namn, blogg/twitter och VARFÖR du just valt de bilderna som du valt. Döp mejlet till FREDAGSCOLLAGE.

Nya My World Tour bilder








Ny interjuv med Jeremy Bieber



Det är svårt att tro att för bara två år sedan så var Justin Bieber en vanlig liten kille som växte upp i en liten stad i Kanada, men det är en kille som säger att han alltid visste att han skulle bli en stjärna.

"Jag är inte alls överraskad, så fort han började med detta, visste jag att det skulle gå jättebra för honom." säger Jeremy Bieber.

Hans föräldrar var ett high school par när Justin var yngre. Hans pappa var bara 22 år när Justin föddes, och han jobbade som en snickare på den tiden.

Så tidigt som när Justin var 8 år började han att uppträda med sin gitarr och med sina egna låtar för vem som än ville lyssna på honom, vilket var väldigt många. Dricksen var ganska bra och ett år tjänade han tillräckligt mycket så att han kunde ta med sin mamma på semester till Disney Land.

"Jag tänkte inte så mycket på något av det, egentligen var jag inte så uppmärksam på det, det var bara något han gjorde på sin fritid."

På bara en natt så blev han en teen pop sensation.

"Det verkar bara så normalt för han har alltid varit bra på allting han har försökt sig på, han har alltid varit en bra kille tycker jag. Jag menar det låter som en saga och jag kanske är ensidig för att jag är hans pappa men han har varit så fantastisk hela tiden under hans karriär", säger Jeremy.

Mega poster i Frida



I nästa nummer av Frida kommer det finnas en mega poster, 4 A4 (den ovan), på Justin! :) Se till att köpa.


CDON.com säljer Justin's senaste album

Man kan inte köpa albumet än men boka kan man göra och det kan du göra HÄR!
Det kostar 149 kronor och består av 2 CD:s.

Disc 1 - Acoustic Album
1 One Time (Acoustic Version)
2 Baby (Acoustic Version)
3 One Less Lonely Girl (Acoustic Version)
4 Down To Earth (Acoustic Version) 
5 Favorite Girllive (Acoustic Version)
6 That Should Be Me (Acoustic Version)
7 Never Say Never (Acoustic Version)
8 Pray (Acoustic Version)
9 Somebody To Love (feat Usher)
10 Never Say Never (feat Jaden Smith)
11 Somebody To Love (J Stax Remix)

Disc 2 - My Worlds
1 One Time
2 Favorite Girl
3 Down to Earth
4 Bigger
5 One less lonely girl
6 First Dance
7 Love Me
8 Common Denominator
9 Baby
10 Somebody to love
11 Stuck in the moment
12 U Smile
13 Runaway Love
14 Never let you go
15 Overboard
16 Eenie Meenie
17 Up
18 That Should be me

Gud så många låtar! Är så taggad på att köpa albumet. Är ni?


Ny video när Justin gör sin Dougie


Det här var i Houston, Texas under My World Tour. Varje gång jag ser ett sånt här klipp så tappar jag hakan varje gång, det är så hett! Och fy vad snygg han är, olagligt snygg.



Justin har skrivit en ny låt - Dr.Bieber


Tror inte att den kommer att släppas i hög kvalité ljud utan att det bara är en låt som han gjort för skojs skull. Låten handlar om att bieber fevern är en sjukdom som bara Justin kan bota. Den heter Dr.Bieber och Justin är alltså doktorn. Förlåt för det dåliga ljudet men just nu finns ingen bättre video :)


Justin's film kommer att inspirera folk


Justin hoppas att hans kommande film "Never say never" kommer att inspirera folk att inse att inte finns några gränser i livet och att man kan uppnå det man vill bara man försöker.

Han berättade MTV News: "Jag vill att folk ska veta att det finns massa människor där ute som är negativa och sägar att du inte kan klara det men allt du behöver göra är att komma ihåg att det inte finns några gränser och att du aldrig ska sluta hoppas"

Filmdirektören Jon Chu berättar: Alla sa alltid till justin "Nej nej nej, du kommer inte klara det!" men Justin svarade alltid "Jo, jo, JO!" Det är den sortens Never Say Never som märks i trailern och som vi också hoppas att kunna förmedla i filmen.


Best Push Act & Best Male Artist



Det var priserna som Justin vann på EMA's 2010 som anhölls i Madrid. Dock kunde Justin inte delta under galan men dom visade musikvideon Baby och han höll även ett tack tal live ifrån Houston, Texas på storbildsskärmen för alla tittare. Grattis Justin :)


Michaela Wallace - Justin Bieber’s Girlfriend


Justin och Charice gör duet


Charice och Justin Bieber på en Duet? - Ryktet säger att den populära manliga stjärnan Justin Bieber och den
asiatiska Youtube sensation Charice är redo för en duet tillsammans.

De två har många likheter: att vara unga stjärnor som steg till berömmelse på grund av Youtube. Det var Oprah som hjäplte deras karriär till framgång och båda har fått uppmärksamhet i media internationellt. De har många fans. Det är bara logiskt om något, en duett mellan de två är på gång. Fansen skulle älska att se båda på samma scen.

Charice är 18 år gammal kommer från Filippinerna, och är redo på att utföra tillsammans med andra artister som Bruno Mars, Selena Gomez, The Script, American Idol, Adam Lambert och Justin Bieber på Q102 Jingle Ball som hålls den 8 december i Camden, New Jersey. Jesse McCartney och Flo Rida kommer att vara speciell värd för evenemanget.

I slutet av denna vecka kommer Filipina pop känsla Charice Pempengco att återvända till USA för den populära musikal serien, Glee. När Jingle Ball tillkännagavs i fredags, massa spekulationer kom från fans över hela världen för vad Charice och Justin Bieber skulle kunna göra för en duett. Men naturligtvis kan de göra ett medley av Pyramid och Baby och alla i publiken kommer bli vilda.


Justin visar stöd till Lily Allen



Kanadensiska popsångaren Justin Bieber gör som flera andra stjärnor gör genom att visa stöd till brittiska sångerskan Lily Allen, som förlorade sitt barn som hon väntat på hela helgen.

Den 16-årige "baby" sångaren används Twitter för att uttrycka sin sympati för Allen genom att säga att hans tankar går till Lilly och hennes familj.

Blomsterbuketter sändes till Lily, som bor i norra London, från folk som visar att de tänker på henne.

På torsdagen var Lily Allen på sjukhuset efter att hon klagat en massa magsmärtor men läkarna kunde inte rädda hennes ofödda barn trots att de har försökt i flera dagar.

Lilly var bara 6-månaders gravid med snyggingen Sam Cooper. Den sorgliga förlusten av hennes barn är inte medicinskt kallas ett missfall eftersom den inträffade innan graviditeten 24: e veckan.

Lily fick missfall i januari 2008 då hon bar barnet i Ed Simons, en av bandmedlemmarna i "Chemical Brothers". Hon hade också en rådgivning för att hjälpa henne gå vidare.


Kan dejta ett fan om hennes känslor är äkta


Justin skulle kunna överväga att dejta ett fan. Han vill hitta någon som är äkta.

"Jag tänker inte dejta någon som kommer att gilla mig bara för min berömmelse, det kommer bli riktigt svårt att hitta en tjej som gillar mig för mig", säger Justin. "Men jag skulle definitivt dejta någon som inte var känd. Man måste hitta den rätta. Och när jag hittar henne ska jag såklart gå ut med henne".

Men Justin medger att det kan vara lättare för honom att ha en relation med A-Listare.

"Du ser en massa kändisar som dejtar andra kändisar", berättar han till News Of The World.
"De får vad du går igenom."

Willow Smith har en crush på Justin!


Justin, har länge haft förhoppningar om uppvaktning av äldre damer som Kim Kardashian, Cheryl Cole eller till och med Beyonce Knowles. I en vändning av den trenden, ser ut som han själv lockar mycket yngre beundrare.

Som hela världen gungar till tonerna av hans låt "Baby", verkar Willow Smith (den 10-åriga dotter Will och Jada Smith) ha en crush på honom. Willow, enligt uppgifter, har avslöjat att man oavbrutet kan skvallra om Justin och folk är alltid beredda på att läcka eventuella uppgifter om honom.

Justin vill skaffa ett eget jet plan, Air Bieber?


Det är en fågel, det är ett plan, det är ... Air Bieber?

Enligt en rapport i Chicago Sun-Times, har Justin blivit så "privat-besatt" att han blivit trött på att använda elite låna-ett-plan tjänsten från NetJets och shoppingar istället hans eget privata jetplan.

"Även NetJets är inte tillräckligt privat för Justin.
Han hatar när andra NetJets människor vänder sig till honom vid terminalen och ber om autografer eller bilder", säger en källa till Sun-Times. "Han shoppar just ni sitt eget privata plan - Troligt en G-4".

För att ge er en uppfattning om hur stor Justin har blivit, G4S eller Gulfstream IV jets är de som används av den amerikanska flottan, armén och marinkåren! Vad är det med hans plötsliga behov av super-privatliv? Sun-Times rapporterar att Justin: "har blivit paranoid om skydd från fans eller bara från någon annan han inte känner".

Det låter inte som den Justin vi känner och älskar! Låt oss hoppas att Biebs får den personliga integriteten han behöver på sin snazzy nya jetplan.


Justin @Oklahoma City Ford Center


Aw så vackert!! :)

Somebody 2 Love feat. Usher


Så söt med mössan! :)

JBiebs dockor släpps denna söndag


Bieber Fever och den allra första officiella dockor i hans avbild kommer att släppas i Toys R Us butikshyllor jorden runt på söndagen. Bieber dockor kan vara en stor julklapp den här säsongen och kommer vara svårt att få tag på senare.

Tipset kommer från The Bridge Direct, Boca Raton-baserade leksakstillverkare företag som tillkännagavs förra månaden sin exklusiva licensavtalet att sälja och distribuera den första Bieber dockan. Tidigare uppgav bolaget att dockorna skulle erbjudas endast i butikerna den första veckan i december.

Det finns tre versioner av en grundläggande docka som säljer för $ 17,99 st, och två versioner av en sjungande docka för ca $ 27,99 st. Av dessa kommer en med en gitarr och med en knapptryckning på magen ger en 30-sekunders snutt av Biebers hit "One Less Lonely Girl." Den andra kommer med en regissörsstolen och ger upp den Bieber låten "Baby. "Alla dockorna kommer att säljas på Target, Walmart och Toys R Us på nätet och i butik.


Taylor Swift: "Jag avgudar Justin Bieber"


Justin kanske dejtar Selena Gomez. Men om saker och ting inte fungerar mellan dessa två, är det en ännu en framgångsrik artist som har gjort det klart för sig: Hon har Bieber Fever.

"Jag älskar Justin Bieber", säger Taylor Swift i det senaste numret av Allure. "Han är söt och awesome ... jag ska gå med i hans fan club".

Givetvis ska Justin kanske vara lite försiktig eftersom Taylor erkänner i samma intervju att hon ofta sätter ett snabbt slut på att dejta:

"Jag har en fobi om att vara i ett fel förhållande, så fort jag ser att det inte är den rätta, vill jag inte slösa bort deras tid".


POST BY LOVISA

Justin och Selena höll handen?


Vad som kan arta sig som den sötaste paret i popvärlden sedan Britney Spears och Justin Timberlake kan vara Justin Bieber och Selena Gomez. Den här gången sågs de ute tillsammans... hand i hand.

Justin och Selena - som har spenderat mycket tid tillsammans nyligen - sågs på torsdag njuta av några fina frysta delikatesser på Menchie's i Encino, Kalifornien. Spioner sa:

"De skämtade och skrattade", men det är inte allt. En spion som såg de två rapporterade tillbaka:

"Hon tog Justins hand för att dra honom ut ur butiken och de höll hand när de lämnade den".


Men det finns fortfarande ingen kommentar från någon sida om vad deras status är, mycket spekulationer dras nu sen det hade ryktats om att Justin möjligen dejtar Jasmine Villegas (aka Jasmine V)

Oklahoma VIP preshow performance. 3 Nov.


Golden ticker vinnaren. 2 November.



Kommer ni ihåg att när man köpte Justins My World 2.0 så kunde man hitta en golden ticket?
Jo, den här tjejen var den lyckligt lottade som hittade den. Hon fick den 2 November en privatkonsert, som lovat av Justin.

Någon som är lite avundsjuk? :(

Justin släpper kvinnlig parfum till fansen!!

 

Justin har öppnat sig för People magazine om sin parfym, han delade med sig: "De flesta manliga kändisar gör manliga parfymer för andra män. Jag tror att jag gör en kvinnlig parfym är bara en annorlunda idé och jag tror att det kommer att bli framgångsrik. Jag är väldigt, väldigt spänd. Den kommer att bli riktigt stor".

Justin, som slagit sig på doft med Give Back Brand ett livsstils produkt företag, har åtagit sig att donera sina intäkter till välgörenhet. Han tillade: "Den är till min kvinnliga fans, och jag vill skapa något som kommer få tjejerna att bli galna".


One Less Lonely Girl @Serenades konsert


FREDAGSCOLLAGE


Namn: Amanda - 
www.mandelijohnson.blogg.se 

Jag valde dom här bilderna för att dom är väldigt fina. Justin är iförsig alltid snygg men jag gillar verkligen dom där glasögonen och när han kollar inte i kameran så att man ser hans fina ögon :) I love u Justin Bieber <3



Namn: Alexandra

Jag är ett stort fan av justin bieber, jag älskar honom mer än allt, då menar jag ALLT xd 


Vad är FREDAGSCOLLAGE?
Fredagscollage publiceras varje vecka på fredag. Du kan skicka in ditt collage under hela veckan, kommer det inte med samma vecka som du skickade in det kan det endå komma med nästa vecka! Collaget kan vara gjort i vilket program du vill och ett tips är att ha någon liten text med på collaget för piffa till det. Ditt collage skall skickas in till [email protected] där du skriver ditt namn, blogg/twitter och VARFÖR du just valt de bilderna som du valt. Döp mejlet till FREDAGSCOLLAGE.

Justin gör illa sin...



Whops.. Det där såg smärtsamt ut...

TEEN NOW: THE NEW KING OF POP


























Ne-Yo: "I passed on young Justin"



Jag slår vad om Ne-Yo's bank manager är rensad.
R & B-stjärnan har avslöjat att han såg Justin Biebers talang innan han skrev på kontrakt med Usher.

Han sade: "Justin gjorde en cover på en av mina låtar på YouTube som skapade en buzz.

"Han kom till en show och uppträdde och var otroligt bra redan då. Men jag gjorde inget då eftersom han var bara 11. "

Fyra år senare provspelade Justin för Usher och på skriven av Island Def Jam ordförande Antonio "LA" Reid.

Ne-Yo tillägger: "Jag ångrar ingeting. Saker händer av en anledning. Han var inte tänkt att inte bli på skriven för mig. Usher har gjort ett bra jobb. Där han är nu är där han är tänkt att vara. "

Trots Bieber-mania hotar att ta över världen, räknar Ne-Yo det finns mycket mer att komma.

Han sade: "Det känns fortfarande som om han försöker räkna ut saker. När han får några konkreta uppgifter ska han vara en kraft att räkna med. Tio år från nu kommer ingen att sjunga Baby. Det är bra, men inte mycket minnesvärt. "

Han tillägger: "Justin är bra på trummor och gitarr. Han har talang och potential att landa där uppe med Justin Timberlake och co ... Talang tar dig längre än vad det ser ut, inte hur platt magen är. "


Gud hjälper honom med kändisskapet


Justin är övertygad om att han aldrig kommer att lida ett fame-relaterade härdsmälta eftersom hans religiösa tro håller honom jordnära i "skrämmande" Hollywood.

Justin, som är en hängiven kristen, medger att han har sett den mörka sidan av kändisskapet eftersom "en massa dåliga saker" finns i showbizens cirklar, men han säker på att det aldrig kommer att förstöra hans karriär.

Han berättar för Associated Press: "Hollywood är ... en skrämmande plats. Det är mycket på gång, det finns en massa dåliga saker, men det finns också en massa bra saker. jag kan leva min dröm, jag kan göra en massa bra saker ... ".

"Jag är kristen, jag tror på Gud .. . Så fort jag börjar glömma, ber jag, du vet, det är därför jag är här."


Clevver TV om Justin's outfit @Röda mattan


'nagellack"


Justin har sagt att han inte planerar att använda nagellacken som är inspirerade av hans musik.

Vid ett evenemang pratar han för att främja sin nya självbiografi "First Step 2 Forever: My Story", hävdade Justin att nagellack's serien är en "väldigt konstigt idé".

"Det är inte min riktiga nagellack's linje. Precis, jag tycker det är konstigt att tänka att" MSNBC citerar vad Justin sa.

Han tillade: "Jag vet inte. Det är som en riktigt konstigt koncept.."

Popstjärnan donera intäkterna från Nicole av OPI nagellack till välgörenhetsorganisation för children's charity Pencils of Promise.

"Ja, en del av det går till välgörenhet, så det är alltid bra", förklarar Justin.

Justin: "Jag är inte ens så cool"


Även om Justin är den manliga musiken ledaren, så säger han: "Jag är inte ens så cool, seriöst, vad är så coolt att man flippar ut? Tjejer som gråter, jag kan inte ens tro det, jag är så hedrad att dom gråter men, jag vet inte, det är konstigt för mig!".


"Jag vill bli en ung pappa"



Justin avslöjade för Access Hollywood: "Jag vill bli en ung pappa. Jag vill inte vara gammal så jag inte kan sparka en fotboll. Jag ska troligen gifta mig runt 30 års åldern. Jag är ung, jag är kan producera den här boken, göra en film, och jag skulle vilja vara ung när jag gör allt det här".


Justin ber för Lily Allen via Twitter



Lily Allen skrev tillbaka till Justin i mars på Twitter, hon sa att hon hade "ingen aning om vem han var" och Justin's fans har då kommit till hans försvar. Efter att nyheten om att Lily haft ett missfall, gjorde det att några av Justin's followers på Twitter började skicka olämpliga kommentarer, sätta igång ett Twitter krig. Under den tiden har Justin själv vägrat in på några kontroverser och säger:

"Hörde precis nyheten. Mina böner går till Lily Allen och hennes familj".

Lily fördes till sjukhus i torsdags och tweetade:

"Säg en liten bön" i lördags.

Pratar om mobbning @Ellen DeGeneres



Justin kastar näven i luften samtidigt som man visar Ellen DeGeneres några danssteg under ett framträdande på The Ellen DeGeneres Show, som sänds på onsdag i USA.

När Ellen frågade honom om dating, sa Justin att han skulle kunna gå på dejt med Selena Gomez!

Justin sa att han och BFF Jaden Smith gick till en fotbollsmatch med Jaden's pappa Will, och Selena bara råkade stöta på henne där.

Justin gillar att agera som en normal tonåring: "Jag gillar att umgås med flickor och dejta och andra saker som 16-åringar gillar".

Ellen frågade Justin vad hans känslor för mobbning var och han hade ett budskap till sina fans i det ämnet.

"Det finns så många mobbare.
Det går på så mycket", sade han. "Jag tycker att du bör ... speciellt om du är en åskådare, bör du definitivt bör hjälpa till eftersom det kan vara du som är den nästa. Alla går igenom mobbning. Alla har det, även jag".

Justin: "Jag vill att folk ska se upp till mig"



Justin var värd för sin första signering för sin nya bok "Justin Bieber: First Step 2 Forever: My Story", på Barnes and Noble i Los Angeles.

Han fångades upp av Access Hollywood och tillfrågades om vad han hoppas uppnå med boken. Han delade med sig: "Anledningen till att jag beslöt att skriva denna bok på nu när jag är så ung, är att det finns så mycket saker på Internet som är felaktigt och en massa människor har [skrivit] saker om mig och det är bara inte rätt".

Justin fortsatte: "Jag ville ha något med mina egna ord ... för att beskriva vad jag går igenom och beskriva hur jag kom hit. Jag vill att folk ska se upp till mig, jag vill att folk ska säga: 'u vet, jag ser upp till dig'. Humorn i det, det är bara roligt, det är kul. Det är så många överraskningar här att du bara kommer att bli likadan, 'Vad?' Och en massa saker människor inte vet om mig".

DJ TAY JAMES-EENIE MEENIE IN A G6



ass cool asåå!!!!

Fick komma upp på scen med Justin



Den här tjejen svarade rätt på en fråga och fick sen en utmaning, hon skulle fånga en godis (som heter swedish fish) i munnen när Justin kastade den. Hon fångade den och fick gå upp på scen med Justin. Där fick hon ta ett foto och en puss på pannan.
Gulligt va? ^^


Om Justin och Demi

 

Starlounge har tidigare rapporterat om romansen mellan Justin Bieber och popkollegan Jasmine Villegas. I somras fotograferades de två unga stjärnorna i baksätet på en bil under en intim kyss, men nu verkar det som att popstjärnan har hittat en ny tjej att pussa på.

 

Enligt Life & Style togs Justin, 16, nyligen på bar gärning när han kysste ”Camp Rock”-stjärnan Demi Lovato, 18. En källa berättar för tidningen att Demi ska ha blivit överraskad över hur mogen Justin är.

 

— Hon är inte blyg över att prata om deras relation. Demi säger att Justin är väldigt mogen för sin ålder, förklarar källan.

 

Hon ska inte bara vara imponerad över popstjärnans mogna uppförande, utan sägs även ha blivit förtrollad av hans kysskunskaper.

 

— Hon var chockad över att han var så pass bra på att kyssas som han var.

 

Demi har tidigare dejtat Jonas Brothers-medlemmen Joe Jonas. De två gjorde slut i maj, och nu verkar hon alltså ha tagit upp jakten på kärleken igen.

 

AV: THEA JOHANNE HAGA /STARLOUNGE


Klicka HÄR för att komma till artikeln... Dom gör så det låter som de verkligen är något mellan dem, men jag tror att det bara är bullshit. :P


Justin på Paris Hiltons Halloween Party?



Ska Justin gå Paris Hilton's Halloween fest? Rykten säger att Robert Pattinson och Justin Bieber ska på Halloween party tillsammans.

Enligt vissa skvaller rapporter har Rob Pattinson och Justin planerat att gå på Paris Hiltons Halloweenfest i Hollywood. Glöm inte att Paris Hilton var intresserad av att dejta Pattinson tidigare i år. Skulle det vara ett smart drag för Rob att delta i ett party hållen av Paris då?

Kom också ihåg att det rapporterades att Justin ville umgås med Pattinson och gå på flickjakt med honom. Så med tanke på alla ovanstående fakta verkar det lite för troligt att denna rapport skulle komma ut.

Jag tror att kvällstidningarna bara har roligt med alla och spelar ett litet Halloween spratt.


Justin "en stjärna var född" DVD



Den 23 november släpper Video Music, Inc  "Justin Bieber: En stjärna var född: Documentary" på DVD.

DVD'n kommer att vara 70 minuter och även om inte mycket annat är känt ännu om DVD'n så antar vi att den kommer att redogöra närmare på Justin liv från födelse till där han är nu.

Vi undrar vad Justin anser om denna nya DVD? Vi vet att alla är glada för Justin's 3D-film, "Never Say Never," som kommer på bio den 11 februari 2011.

Klicka HÄR för att boka DVD'n!

Demi raderat twitterkonto efter rykten



Demi Lovato har raderat sitt Twitter-konto efter rykten om att hon och Justin var romantiskt kopplade hamnat på internet.

Efter rykten raderades Demo Lovato's Twitter-konto mystiskt. Fans spekulerar att det kanske har tagits bort av en hacker. Life & Style Magazine avslöjade att Demi Lovato och Justin träffades och att Demi blev förvånad över hur mogen Justin är för sin ålder.

Demi tyckte Justin var väldigt "mogen för sin ålder" och var ganska "chockad" att lära han var en utmärkt på att kyssas, säger en källa.

Demi gav inte någon varning till fansen, som lämnade dem i hopp om att en hacker hade tagitbort kontot och att det start kommer tillbaka. Demi har tidigare vart tillsammans med Joe Jonas, som nu är med "Twilight" skådespelerskan Ashley Greene.

Lovato har kopplats till andra kändisar, men Justin är den i särklass mest kända av dessa ryktade romanser.

- Trending Daily

Justin feat. Jasmine - Overboard @San Diego


Nya albumet:

Cover (omslaget):



Så här ser omslaget ut för “My Worlds Acoustic”. CD:n kommer att släppas på Walmart den 26 November. Den kommer att kosta $10 och innehåller 10 låtar:

1. One Time
2. Baby
3. One Less Lonely Girl
4. Down To Earth
5. U Smile
6. Stuck In The Moment
7. Favorite Girl (Live)
8. That Should Be Me
9. Never Say Never – Featuring Jaden Smith
10. Pray

Pray heter alltså den nya låten :)

- Disney Dreaming


Greyson Chance pratar om Justin


Pauly D från Jersey Shore = Justin?








Pauly D från Jersey shore bestämde sig för att klä ut sig till Justin denna halloween...
Likt? :S


NSN @SFBio



Klicka HÄR för att fram föra våra önskemål till de som har rättigheterna till Never Say Never. Kom igen! Vi ska se till att de visar NSN på SFBio.

Justin på boksignering








































Lady Gaga & Justin: Bästa valen för Halloween kostymer



Populära artister som Lady Gaga och Justin Bieber är de som var bästa valet för Holloween kostymer i år.

NBC:s Today show har antytt att popkulturen kommer att dominera årets Halloween och artister som Lady Gaga och Justin lär blir den främsta valen. I serien är, Meredith Vieira utklädd som Lady Gaga och Natalie Morales dök upp som Justin Bieber.


Justin och Demi?



Justin hade något hemligt pågång med Demi Lovato, enligt Life & Style. En källa nära dem sa att Demi tyckte att Justin var väldigt "mogen för sin ålder" och hon var ganska "chockad" för att han var en utmärkt kyssare... Hm.. Tolka det som ni vill ;)


Rolig soundcheck med Justin och Jaden Smith


Justin @ MegaMind premiären video


Never Say Never Acoustic video!!


Vad tyckte ni? :)

Videos - sevärda enligt mig


- Haha






- Oh.. hahah.. älskar det första klippet!


- Himmel o plättar.. tror jag svimmade O_o



Är sådanna här inlägg hiss eller diss?


Kiss and tell - Justin's "gamla"/nya röst


Så här lät hans röst när de spelade in låten:




En tjej gjorde om hans röst från studioversinen, till hans nuvarande röst:

Justin och Kim ber för Indonesien


Mount Merapis utbrott har fångat internationell uppmärksamhet. Genom det sociala nätverket Twitter, har medborgare runt om i världen uttryckt sin sympati.

Dom ber för Indonesien och skriver #prayforindonesia på deras status. En av dem är Kim K, hon skrev ”Mitt hjärta går ut till alla som blivit drabbat av jordbävningen och vulkanutbrottet i Indonesien” #lifeisprecious #prayforindonesia".

Dagens mest känna ungdomsartist, Justin Bieber, har också visat sin medkänsla.

På twitter skrev Justin: "Har precis fått reda på om jordbävningen i Indonesien. Var vänlig be för människorna där. #Prayforindonesia".

Förutom dessa två kändisar, har människor runt om i hela världen lagt ut samma sak på deras statusar #prayforindonesia och har då blivit mest talked-about topic på Twitter.

Indonesien är i sorg. Två katastrofer som drabbat dem, inte alltför långt från varandra, en tsunami i Mentawai och Mount Merapis utbrott i onsdags.



Justin & Jaden Dance Battle @Staples Center


Beckham pojkarna går på Justin's konsert!




David och Victoria Beckham tog nyligen sina tre pojkar, Romeo, Cruz och Brooklyn, till en av Justin's konserter på Staples Center i Los Angeles, Kalifornien. Familjen satt i en VIP-box med en annan familj och verkade verkligen njuta av showen - de deltog även som dom enorma JB fans de är genom att vifta med glowsticks!

Vi undrar vilka andra kända stjärnor som har tagit sina barn för att se Justin i konsert? Vi är säkra på att det finns massor!


Justin och Jaden - FANCY Drake Cover. Live.


Justin satt på Courtside @L.A. Lakers Game


Justin med på World Top Ten lista.



Justin är med bland "David Letterman - World top ten" :)

Signering av Justin's bok


Whip My Hair @ Staples Center Backstage


17 November, den lila dagen!



En kort sammanfattning av texten: Den 17 November blir der exakt 1 år sedan My World släpptes! :) Då ska alla Beliebers ha på sig något lila för att hedra My Worlds, Justin's debut album.


RSS 2.0