Glad Påsk önskar Justin och hans Team


Haha :D

justin's bakgrundsbild?:D


Joel Madden(of Good Charlotte) Knows The DJ


Justin Bieber Among Time's 100 Most Influential People


jelena och en annan


OMG! tycker att selena ser sjukt söt ut :o

JB fotograferar i italien


Överraskninar i Australien!





hmm, spännande! Jag undrar om Chris kommer dyka upp, någon mer som får samma tankar som jag? hmm.... ;)

Pray @ Malaysia konserten!


Jelenas vistelse i Malaysia!





hotxpress har en insider om vad som hände bakom kulisserna när Justin Bieber och Selena Gomez var i stan(i Malaysia). Vi fick en exklusiv pratstund med Susan Tan av JS Konserter, initiativtagare till Justin Bieber's My World Tour Malaysia, som hon var med Justin och Selena medan de var här. Hon berättade: "Justin och Selena var oskiljaktiga under hela sin vistelse här och de var ett så vackert och kärleksfullt par."

Susan tillade: "Justin är helt fantastisk när man har ett personligt möte med honom. Han ser bättre ut än på någon av bilderna du har sett. Selena är söt och mycket söt när man träffar henne. De myste, kramades, höll hand och  var helt förälskade. Justins mamma var runt också, för det mesta, och du kan se att hon helt stöder deras relation. "

undrar om # biebergetnasilemak? Det är den stora frågan är det inte det? Nåväl, detta är vad vi fick reda på ...

Enligt Susan, lämnade Justin och Selena knappast presidentsviten i KL Hilton. Så, självklart var det roomservice måltider. Duon beställda nasi goreng, satay och vänta på det...-Ja! Nasi lemak också. Lokala frukter och guava juice var också med i mixen.Vi antar att ingen Durian är tillåten på hotellets lokaler, så att du vet vad det betyder för dem som var hejar på # DurianForBieber.

Susan sa: "Scooter Braun och hans flickvän och hade en fantastisk tid i Malaysia .De gick ut på sightseeing i KL och var verkligen imponerade. Han uttryckte även ett intresse för semester i Langkawi med sin flickvän efter turnen slutar. Justin och Selena slog också hot spots och var jätteglada när de såg Petronas Twin Towers och knäppte massor av bilder. "

Några bonus iakttagelser: 1. Justin och hans mamma är som bäst vänner och han ringde henne hela tiden när han var med Selena. 2. Den 17-åriga popstjärnan var mycket aktiv och energisk, han är inte den tysta typen som gillar att sitta stilla. 3. Han är bra med barn som ni kan se på bilderna. 4. Även i hotellsviten, satt JB och SG och tittade på klipp på sin bärbara dator tillsammans. Awww, hur söta och oskiljaktiga de är.



Justin's gitarrist, Dan twittrar:



Justin's och hans crew's hotell i Singapore!

Justin gillar inte Cheryl's nya hem i Los Angeles


Justin Bieber tycker att lägenheten Cheryl Cole nyss hyrde i Los Angeles är "i fel del av LA". Justin hävdade att han visste några bra delar i Los Angeles, vilket han var ganska säker på när sa att han kunde visa Cheryl en mycket bättre plats att bo på.

Justin sa: "Hon behöver komma ut ur sin hyrda lägenhet och köpa en bättre plats i LA. Hon behöver hjälp." Han tillägger, "Jag såg den plats hon hyrde i en tidning och hon är i helt fel del av LA, det är säkert. Jag har en plats i LA och många av mina kompisar har bra ställen där."

Justin är övertygad om att han kommer att göra ett bra val för Cheryl, "Jag kan hjälpa henne genom att visa runt i de bästa delarna och coolaste områderna. Där jag verkligen vill visa henne ligger i bergen." Och han tillade, "Zac Efron och Mick Jagger bor där och vi kan gå och se hur stora deras hus är. Jag är säker på att kommer att vilja sälja den till Cheryl."

Johnny Depp's dotter är besatt av Justin Bieber


Hollywoodstjärnan Johnny Depp's 11-åriga dotter Lily Rose är besatt av Justin Bieber. Depp insåg för första gången att hon var en "Belieber" när han berättade att han hade träffat Justin, rapporterade Contactmusic.

"Tyvärr är Lily Rose nu strikt intresserad av killar. Det är hemskt för mig som hennes pappa. Jag träffade nyligen Justin Bieber vid en presskonferens. När jag berättade det för henne, ändrade hon färg flera gånger," sa Depp.

Den 47-åriga skådespelaren, som även har en åtta-årig son, Jack, med sin långsiktigapartner Vanessa Paradis, kan inte tro hur mogen hans dotter är för hennes ålder och hävdar att hon redan visar att hon delar sin mammas talang för musik.

"Hon är nästan 12 och är otroligt mogen för sin ålder, nästan skrämmande smart. Hon skriver små dikter och jag kan föreställa mig henne att börja skriva sina egna låtar snart. Hon har sin mammas röst," tillade stjärnan.


Justins pass (kanada)


Det är ganska sjukt vad som läggs upp på internet. Förutom denna finns även Justins körkort (HÄR) och födelsecertifikat (HÄR) ute.

Justin sjunger olika Baby låtar @Malaysia


Selena ogillar att Justin tar upp fans på scen




Justin Bieber har alltid en OLLG flicka på scen, men hans flickvän Selena Gomez tycker inte att han ska ha det längre. Selena berättar: "Jag mår dåligt när Justin tar upp andra tjejer scen, jag känner att jag inte skulle vara den sista flickan i hans liv som han vill ha."

Look at me now igen @ Singapore!



Omg. Jag total älskar den här låten, och när Justin kör den..perfektion!

Aftonbladet: Youtubes mest hatade videos


Charlie Sheen bland de mest inflytelserika i världen

Time Magazine har släppt sin årliga offentliggörande av de 100 mest inflytelserika personerna i världen under 2011, och det förvånar JB att Mr. Sheen inte är med.

När vi frågade skulle välja för att lista som de 100 mest inflytelserika personerna i världen, svarade Justin, "Det måste ha fått vara Charlie Sheen. Han har en miljon followers på en dag på Twitter. Och ... jag har aldrig sett det hända förut. Plus, han har tiger blod, och han vinner alltid vinna."


Han fick $1 miljon för Israel konserten!


"Tonårs stjärnan Justin Bieber fick $1 miljon dollar för Tel Aviv konserten"
Summan betalas in även om det fanns minst 11.000 färre konsertbesökare än 35.000 som arrangörerna Hayarkon Park hade hoppats , enligt The Hollywood Reporter.
Genom Haaretz Service

"De blev överbetalda och marknadsförde det inte rätt," citerade israeliska projektansvariga Shuki Weiss som säger. "Jag tycker det är viktigt för varje artist att komma till Israel, men du måste känna din publik."

Bieber
anlände till Israel i måndags, och har blivit förföljd av massor av tonårstjejer och paparazzi under restan av hans vistelse.

Han
bokade enligt uppgift rum å fem olika hotell, i ett försök att sprida folkmassor. Omkring 200 unga fans samlades i Tel Avivs Sheraton Hotel när han kom, stanna där i timmar i hopp om att fånga syn på honom.

Justin reser med Selena

Justin Biebers flickvän Selena Gomez är enligt uppgift tillsammans med honom på en resa till Kuala Lumpur. De anländer till den internationella flygplatsen vid 14:30 ida, torsdag, bara några timmar innan hans Stadium Merdeka konsert.

Han skulle ha varit Singapore idag men var tvungen att ställa in det eftersom han varit sjuk. "Justin mår inte bra. Så han vilar ännu annan dag på hans hotell ".


Pratar om Selena och hans nästa skiva!


En video från presskonferensen i Singapore!! ;)

Jelena i Malaysia


Jelena trendar på twitter, och rykten är överallt på nätet. Vissa säger att hon bara kom för att hälsa på honom, medans andra påstår att hon ska vara med på kvällens konsert, och sjunga overboard! Vi får se helt enkelt. 

Vi får hoppas på bättre bilder snart också!

IDAG: Justin och Selena i Malaysia




My Swegg's Mean på Spotify:


Rebeca Black bär Bieber-armband


Selena Gomez och Justin Bieber återförenas i Asien<3:)

Selena Gomez och Justin Bieber är de hetaste tonåring paret i Hollywood. Men bara för att de är tonåringar och Biebs turnerar världen sin musik turné, känner mig inte synd om dem. De två har pengar att göra förhållandet arbete, som framgår av det faktum att Selena Gomez kommer att flyga ut för att vara med Justin Bieber i Asien nästa vecka.

Ken Baker av E! Nyheter bröt inledningsvis historien på Twitter och gjorde många fans skrika av upphetsning. Han rapporterade:


"KE N EXKLUSIVT: Goda nyheter för @ JustinBieber @ SelenaGomez: De är återförenas i Asien nästa vecka. Ah, äkta kärlek. "

JustinBieberzone rapporterar att Justin Bieber kommer att spela i Singapore den 19 april och Malaysia den 21 april och det är då han kommer att återförenas med sin flickvän. gott folk, ser det ut som Justin Bieber och Selena Gomez är fortfarande tillsammans och kommer starkt.

Dom är så söta tillsammans! ;)<3

Räkna inte ut Justin



Filmen om tonårsundret Justin Bieber är förstås långt en generationsfråga men förtjänar ändå att uppmärksammas. Trots allt är Never Say Never den mest framgångsrika musikdokumentären genom tiderna, Michael Jacksons svanesång inberäknat.


Men där This is It handlade mest om musiken och showen fungerar Never Say Never även som personporträtt med familjealbum-status. Träffa Justins mamma, ensamförsörjaren, hans mormor och morfar i Smalltown, Kanada. Skaka tass med grannarna, barndomskompisarna och läraren. Och så fansen, de skriande småtjejerna som älskar rubbet: rösten, personligheten och frillan den frillan. Mycket väsen för några hårstrån om man säger så.


Men mycket av det där visste vi från förut och betydligt intressantare – innehållsmässigt – blir dokumentären när den kommer in på kapitlet sociala medier: den avgörande faktorn vid lanseringen av en tonårsidol som skivbolagen inledningsvis nonchalerade.


Här kunde man förstås också dra ett resonemang om den nya ”barnsliga” ungdomskulturen, om det faktum att flickebarn som har kvar mjölktänderna, och som för några tiotal år sedan skulle ha lallat till Anita Hegerlands Mitt sommarlov, nu hakar på kärlekssånger av en redan i sig brådmogen popstjärna.


Poängen är att småtjejerna har rätt: filmen fungerar på sina egna villkor. Inte för att musik är bäst på bio men ljudet och ljuset i kombination med det stiliga kameraarbetet (i 3D) gör att Never Say Never brädar mången stadionkonsert. På tal om det har filmens final förlagts till Madison Square Garden i New York där Justin får sällskap av diverse gästartister


3 år sedan Justin blev signerad!


Idag är det exakt 3 år sedan Justin officiellt blev signerad hos Island Def Jam Records. Den 13 april 2008. En hel del har hänt sedan dess! :')

Justin hälsar på fansen i Zurich!




Justin kör mot arg paparazzi




Detta skapade såklart kaos, att Justin "körde på en paparazzi", hm, man ser ju att paparazzin går i Justins väg och kör in handen mot Justins styre så han får vejja, och ja, kickar till hans ben...
Och paparazzi snubben ba "What the fuck?" och springer sedan efter honom. Gaah, Justin gjorde inget fel -.-

Justin frågar paparazzisarna om deras samvete


Att de efter att han frågat dem det där bara fortsätter filma och fota honom?

Fanvideo: Justin i Israel


Söta justin blir alltid glad när jag ser han. Men hatar paparazzi att han adrig kan få vara ifred :(
Man ser it hellre inga bilder alls än paparazzi bilder på när Justin är arg eller ledsen för att han inte kan vara ifred!

Rebecca Black samtal Justin Bieber, Selena Gomez, och dödshot


I en helt ny fotosession, kan 13-åriga YouTube Phenom Rebecca Black ses bära ett stort grönt Justin Bieber armband runt hennes handled - så det är ingen överraskning att hon är smickrad av människor jämföra henne med honom.

"Jag älskar Justin Bieber så det är som den bästa komplimang jag någonsin fått tror jag, , det är coolt, säger hon E! Nyheter.

Hon hoppas att de en dag kan samarbeta en låt, fast hon inte har någon preferenser för de typen av musik de går för. "Jag skulle lämnar det upp till honom. Han hade mer erfarenhet än jag har haft, det är hans val."

Black, som för närvarande är Fielding erbjudanden från Jay Leno, Ellen DeGeneres, och Good Morning America, säger att hennes Pop Idol är Selena Gomez. "Jag älskar Selena Gomez, säger hon. "Hon har varit i branschen sedan hon var så ung, och hon har inte fastnat i alla rehab eller droger eller något annat."

Gomez och Black har något gemensamt. De har nyligen fått avvärja skrämmande Twitter dödshot. "Den kan inte skrämma mig," Black säger. "De är människor som inte känner mig. De skulle göra mycket för att få tag i mig och jag har en riktigt bra support team och en massa skydd på gång, så jag tror jag är bra. "

Black nyaste låten borde vara ute den här månaden. "Var beredd att höra vad jag faktiskt låter som ... utan en ton av Autotune, säger hon tweeted nyligen.


Så söta dom är tillsammans!;)<3

Selena Gomez och hennes pojkvän Justin Bieber vill återskapa de Trollkarlen från Oz!

Selena har tydligen varit delar hennes besatthet med Judy Garland klassiska med Baby Hitmaker och nu är de båda fast.

"Selena har älskat Trollkarlen från Oz sedan hon var liten och hon är fortfarande besatt av det, säger en källa nära skådespelerskan och sångerskan.

"Hennes dröm roll skulle vara Dorothy i en nyinspelning men hon nöja sig med en Munchkin bara för att vara i den. Nu är hon fick Justin hooked på filmen, tänker Selena de båda kan vara utmanare till en roll. "

Nya rapporter hävdade Gomez har upprört hennes föräldrar av jakten Bieber!

"När ringen lossnade blev Selena föräldrar Unglued, säger en källa till amerikanska tabloiden National Enquirer.

"Selena fick ringen vid 12 och tog aldrig bort det.

"Men när det började bli hett med Justin, plötsligt var hon klädd i det mindre och mindre.

"Selena familj tänker världen av Justin och bryter inte mot dem dating. Men de är mycket konservativ människor och de skulle vara hjärtsjuka om hon gjorde något med honom att hon senare skulle ångra.

"Familjen har även gått så långt som att människor i hennes omgivning rapportera tillbaka till dem när hon tillbringar tid med Justin. Selena hatar spionerar på, och det är att skjuta henne ifrån hennes familj. "

Tags: Justin Bieber, Selena Gomez



dom passar jätte bra tillsammans eller vad tycker ni? ;)

Justin Bieber Pictured Enjoying Dolce and Gabbana's VIP Party


Pop super idol, var Justin Bieber snäste njuta av en VIP-fest med kända designers, Dolce & Gabbana över helgen. Under sin stanna i Milano på lördag den 9 april var det heartthrob sångerskan ges en "inbjudan" bash av duon designers för att de trodde att Justin är en "symbol för en ny typ av popularitet." "Han är stjärnan i den nya generationen", sade mode guruer.

Evenemanget hölls på Gold Restaurant strax efter Justins konsert i Milano. Enligt Radar Online, under festen var pojkvän Selena Gomez påtagning D & G kläder från topp till tå. Han såg trendig ut i jeans och James Dean huva grå skjorta. Han satte också på sig ett par vintage glasögon, som matchas med de som duon designers hade köpt.

Ett vittne sade att Usher skyddsling var verkligen ha roligt på sin utekväll. "Justin dansade hela natten med ryggen upp dansare. Han har inte sitta ner en gång", avslöjade källan. Men ryktet säger att hans vackra Disney älskling flickvän var frånvarande på den fantastiska konserten.

Stefano Gabbana prisade kanadensiska popstjärnan för hans goda utseende och sade: "Vi gillar honom mycket, trots att han är mycket ung, han är mycket uppmärksam mot stil och han tar hand om hans blick." Enas hans kamrat idé, la Domenico Dolce, "Det kan vara något tidigt att tala om en stil ikon, men det är omöjligt att förneka att han är en modell för sina jämnåriga. Varje ålder och varje generation har sin ikon, trots allt."

Andra kändisar som sades vara inbjuden på den speciella partiets D & G: s kändisvänner, som Madonna, Matthew McConaughey och Jennifer Lopez. Samtidigt var Milan den sista staden Justin europeiska delen av "My World"-turnén. Han kommer att fortsätta sin asiatiska och australiska delen av turnén, som kommer att öppnas av Tel-Avivs spelning den 14 april.    
källa:
http://www.celebrity-mania.com

Jag vet att det kanske var lite sent att lägga in detta men endå!! ;)

Justin anländer i Israel


bilder på JB tandborstarna!




Justins Kepsar!


bilder från träningen med Barcelona:














Justin dansar på D&G partyt!


Intervju i Schweiz den 8 April!


Spain knows the DJ!


Character World skapar Justin Bieber textiler!

Licensierings firman Character World tillkännagav igår ett avtal att deisgn och producera en drös med sovrums textilier för fans av popstjärnan Justin Bieber.

Character World, som är baserad på Cheadle Hulme, har slagit sig ihop med företaget Bravado för att skapa ett utbud av sängkläder och tillbehör med den 17-åriga kanadensaren Justin Bieber - såsom kuddar och filtar.

Föremålen kommer att finnas tillgänglig vid slutet av denna månad via Character World's hemsida och från hösten hos återförsäljare som Argos och Littlewoods. Danny Schweiger, gemensam vd för Character World, som stöds av private equity-outfit RJD Partners, säger: "Tonårstjejer vill ha mer än bara en affisch på deras sovrums väggar. Bieber feber sveper över nationen.

"Vi har testat våra designer hos fansen och deras reaktioner har varit fantastiska. Det är en riktig kupp för verksamheten.  Vi har redan titta på sätt att utöka sortimentet. Pop handlingar är ett stort tillväxtområde för oss."

Justin nästa pelè (= fotbollslegend)


Grym video!

500 miljoner har sett Justin Bieber



Justin Biebers Baby är nu den populäraste videon någonsin på youtube. 500 miljoner människor kan väl inte ha fel?

Det är första gången någonsin som en video på youtube visats över 500 miljoner gånger.

Två på youtubes lista är Lady Gagas Bad Romance med ynkliga 360 miljoner visningar.

Baby är i och för sig också det mest hatade klippet på youtube. Över en miljon gillar inte klippet.

Mest fascinerande är ändå att 4 miljoner personer kommenterat låten och uppenbarligen tyckt att det varit värt att meddela världen vilken just deras åsikt om Justin Bieber är.

Musikaliska kalaspuffar utan naturligt socker

Killen är ett fenomen på topp-listorna och i flickrummen, det kan ingen ta ifrån honom.
Justin Bieber, 17, från Kanada är dessutom bioaktuell med "Never say never". Tyvärr är det ingen Bond-remake utan en konsertfilm (Sverigepremiär i onsdags; två getingar).
I USA har den redan slagit rekord som den mest inkomstbringade musikrullen någonsin: 72,2 miljoner mot Michael Jacksons "This is it" som spelade in 72,1.
I samband med att det går att uppleva Bieber i 3D kommer flera av hitsen en gång till. Remixade utan någon särskild idé, annat än att de ska kunna krängas igen.
Åtta gulliga barnlåtar med vuxna gäster som Usher, Chris Brown och Raekwon (!). Åtta spår med Disney-r'n'b där allt farligt eller utmanande är bortretuscherat. Musikaliska kalaspuffar utan naturligt socker för en snäv men hängiven målgrupp.


Ska blogga mer!

Hejsan alla läsare! ;)


Förlåt ifall jag inte har bloggat så mkt på senaste har haft fullt upp. Men nu lovar jag att blogga jätte mkt!!

Ha en riktigt skön helg kramar från Lovisa! ;)

Cool och helt GRYM blogg!

Hej!

Jag har hittat en jättebra blogg som jag tycker ni ska besöka!
Hon skriver om bra bloggar, bra filmer, hon skriver lite dagbok på bloggen och så uppdaterar hon varje dag! Hon uppdaterade inte igår så hon har lovat sina läsare (därbland mig) att bomba bloggen med inlägg under kvällen när hon kommer hem från mig :) (Ha, vi går i samma klass och vi hänger lite i dag vet ni :)

Teen Movie heter bloggen :)

TV: Barcelona får sällskap på träning - av Justin Bieber

Ingen verkar undkomma popfenomenet Justin Bieber. Nu har han tagit sig in på Barcelonas träning och lirat med världens just nu bästa lag.

Justin Biebers låt "Baby" har över 500 miljoner visningar på YouTube och hans popdängor verkar ha gjort succé hos en viss sorts publik. Om Biebers snabba framgångar har gett honom storhetsvansinne och nu vill lyckas i en annan bransch återstår att se, men på en resa till Barcelona tog han sig i alla fall in på klubbens träningsanläggning och började lira boll med spelare som Bojan Krkic och Thiago, skriver AP.

Helt iklädd Barcelona-dressen ska popstjärnan ha visat upp en hyfsat teknik, även om vissa fotbollsexperter kanske skulle påpeka att han behöver "lägga på sig några kilon", om han ska bli något.

Källa: http://www.fotbollskanalen.se


Justin Bieber konsert i Danmark 1 April 2011 :)








































Var på konserten den var as bra! love u Justin Bieber<3


Efter konserten! ;)




Justin Bieber Concert - Denmark 2011


Var på konserten den var as bra! love u justin bieber♥

RSS 2.0