vi kommer inte kunna blogga imon :(

hej, nu kommer vi inte kunna blogga fören på torsdag för jag ska på läger med skolan onsdag och torsdag och lovisa o har inget internät (stavningen) men när jag kommer hem blir det mkt bloggande som vanligt, ha det bra puss :)

Försöker Justin härma Kanye West's outfit på VMA?


Justins glasögon och hans orm " Johnson " var såklart bara hans men det är folk som säger att hans röda byxor, kedjor och svarta tröja var likt Kanye Wests outfit på VMA's 2010.
Vad tycker ni? Härmade han Kanye? :)

/LolloB

Nu vågar Bieber visa sin kärlek



/LolloB

Pattie twittrar till Selena& Taylor:)


/LolloB

Intervju med E online @VMA's


/LolloB

Bilder från @VMA Backstage


       

      

/LolloB


Justin @VMA white carpet!




/LolloB

Justin twittrar om söndagen :)









/LolloB

Justins ormarmband på @VMA



/LolloB


Trust Issues Justin bieber and Drake remix!




HANS RÖST <3 WUHH WUHH!

/LolloB

Ny Jelena bild!


aww (:

/LolloB

Nya bilder från studion!





/LolloB

Justin och Taylor Swift jobbar på det nya albumet "Believe"

Kuk Harrell är en låtskrivare och en musikproducent och tillsammans med Tricky Stewart och The Dream, representerar Redzone Entertainment, ett musik-produktionsbolag med bas i Atlanta. Alla tre har arbetat med JB innan och det ser ut som de kommer att arbeta med honom igen på nästa album.

Tidigare i går så retweetade Justin en tweet från Kuk Harrell och bekräftade 100% att Justin kommer att samarbeta med Taylor Swift på hans nästa album "Believe".

Detta är överraskande nyheter. Verkar som de enda människor Justin samarbetar med (Ludacris, Rascal Flatts, Usher, Kanye West, Chris Brown, Drake, Soulja Boy) är killar. Taylor blir hans första samarbete med en tjej (förlåt Jessica) och överväger vad Kuk Harrell hade att säga i sin tweet, låter som låten kommer att bli episk. Kan inte vänta och se vad de har i butiken
/LolloB

Justin köpte en ny MCM handväska till Selena!


Justin köpte en ny MCM handväska + lite glamorösa klänningar till Selena Gomez

/LolloB

Justin åker vatten (skooter) NSN director fan cut


/LolloB

Olivia Munn: Justin var ett misstag..


Den Amerikanska skådespelerskam, modellen Olivia Munn pratar om Justin i hennes nya familj komedi, “I Don’t Know How She Does It.”.. Olivia sade Justin var ett misstag som uppmanade fler tonårsflickor att skapa fler Biebers och för att rädda ekonomin (som Biebers mamma, Pattie).

Jag är en Belieber, 100 procent.

Justin var ett misstag, Låt inte tonåringar bli gravida med flit, OK? Men att misstag förvandlas till en miljard dollar idé.

Så, tonåringar runt om i världen, laddar upp det! Låt oss göra några Bieber! Ekonomin behöver lite uppsving. Låt oss göra några Biebers! ".

/LolloB

Jelena sitter bredvid varandra på VMA!

Marc Malkin från Eonline twittrade en bild på Justins och Selena sittplatser på VMA!

"@ MTV VMA sittplatser planer. Selena Gomez sitter bredvid ... Japp, Justin Bieber. andra raden bakom Katy Perry och Russell ... "

Eftersom de sitter bredvid varandra, nu är vi nästan säkra på att det kommer att bli ytterligare ett kyss ögonblick från JELENA!


Ledsen men jag kan inte lägga upp bilden.. :(

/LolloO

Kathy Griffin's Message to Justin Bieber




/LolloO

Bilder från TMZ!




Lägger upp bättre bilder senare om det kommer ut fler och bättre bilder:)

/LolloO

Instagram!


/LolloB

Justin twittrar om Will&Jada Smith!


/LolloB

Justin Bieber - Never Say Never fan cut: OLLG


/LolloB

Justins nya Cadillac bil som designas på @West Coast Customs!


Wow. Justin köpte en helt ny bil. Jag antar att detta måste vara hans andra bil än Range Rover (som Usher inte köpte till honom). Justin måste ha köpt den här Cadillac själv.

Jo men han har gjort upp det väldigt anpassat just nu på West Coast Customs. Caddy inleddes med röd färg innan WCC hade lagt sin efterbehandling i en helt svart färg och kristall-blå LED-strålkastare.

Nedan följer en återgivning av hur JB: s Cadillac kommer att se ut när den är färdig. Han kommer att se så snygg ut när han kör denna babyn!

/LolloB

Justins jul album 2011 kommer snart:D


Klicka häär eller på bilden för att komma till videon !

/LolloB

Justin Bieber pen**s bild!


Var det inte var nog med att han gjorde en naken staty av Justin och Selena, Nu har samma artist pervo som heter Daniel Edwards har gjort en annan bronsstaty med silvester och Tweety och den här gången så har han gjort en form av justins pen**s och han kallar det för allegori av en teen sessymbol.

"Daniel ville skapa ett verk som öppnar en dialog om det oundvikliga utnyttjande av teen sex symboler när de växer från barn stjärnor till vuxna, som vi har sett med tidigare celebutantes Lindsay [Lohan], Miley [Cyrus], och Britney [Spears ], "sade konstnärens talesman, Cory Allen. Verket, som har den tecknade figurer Sylvester och Tweety Pie, sägs vara inspirerad av groupie Cynthia Plaster Caster berömda serie av gipsavgjutningar av 60-talets rockstjärnor, bland annat Jimi Hendrix. Edwards sade: "Det skulle vara naivt och hycklande för någon att ta anstöt av denna enkla skulptur, men att vara likgiltig för den uppsjö av bilder som de underkastade sig på daglig basis. Jag står med arbetet. "

/LolloB

Justin spelar en ny låt för hans nya album, # BELIEVE


Justin spelar en ny låt för hans nya album, # BELIEVE
I bakgrunden kan man se justins manager Scooter Braun och Tricky Stewart, som är känd som Justin baby producent.

/LolloB

Evan Rachel Wood: “Jag älskar justin utan att skämmas”



Förra månaden släppte Golden Globe-nominerade skådespelerskan Evan Rachel Wood en Youtube videosig själv där hon sjunger usmile en karaoke träff i Kina.

Rachel berättade för New York Magazine, "Jag älskar justin utan att skämmas, det är ett faktum, alla vet det. Hela katalogen var i princip i karaoke maskinen så jag började sjunga 'U Smile' och min vän spelade in det. Vi visste planerade inte att lägga upp det på nätet, det bara hände".

The Golden Globe nominerade avslöjade, "George Clooney var i närheten när jag först såg Never Say Never och jag fastnade verkligen för filmen. Jag blev en annan människa. Och jag dansade och sjöng, men sedan märkte jag att det fanns många som verkligen var tysta och då jag såg, kameran rullade, att George stod där. Och han sa bara: 'Njut av DVDn!' Och gick därifrån. Så det var skrämmande. "

/LolloB

Taylor och justin twittrar:)


/LolloB

Jelena i en engelsk tidning:)


/LolloB

Justin och Selena med ett fan :))


 sweet!

/LolloB

Belieber parader, chile,sverige,portugal mm

Video på belieber parader... sverige kommer vid 1:30 :D




/LolloB

Justin är väldigt beskyddande mot Selena!


Selena Gomez och Justin tillbringade mer tid i Philadelphia under helgen, och hughe Dillon från phillychitchat.com har följt Jelena nära.

Dillon
säger Justin var inbjuden till Kim Kardashian's bröllop, men hon bara skickat honom en inbjudan, inte plus-en, så han skulle inte lämna Gomez i stan själv.

"Justin var väldigt beskyddande av Gomez. Och även om Justin handlat överraskad av fansen som de lockade, det finns flera skäl han kan ha velat synas offentligt med henne." sa Dillon


/LolloB

Justin överraskar Taylor Swift på scen i LA


/LolloB

Justins snygga kropp?


Detta är en bild på justins kropp, Men vad tror ni Beliebers är det hans eller är den redigerad?

/LolloB

Justin och Selena i Hersey Park videon!



/LolloB

Hur Justin Sysslar med överbeskyddade mamma!



/LolloB

Justin Bieber spelar basket på Selenas konsert



/LolloB

Justin Bieber & Selena Gomez gjorde slut idag igen, lögner & rykten!


Här är ett annat rykte, enligt rapporter så har Justin och Selena gjort slut igen!

Från DailyStar.co.uk 21 augusti.

Tonåring romansen mellan popsensationen Justin och Disney skådespelerskan Selena Gomez har drabbats utav klipporna.

De stora massmediala förhållandet är slut. Nu vill hon bara vara vänner. Hon känner att Justin inte är tillräckligt mogen för att ha ett långt och stabilt förhållande. Hon är ute efter någon lite äldre och mognare.

Justin sägs vara upprörd över det som hänt, sen fick Selena tydligen på att Justin har smsat med sitt ex Jasmine Villegas.

De hade en fantastisk tid tillsammans igår kväll på Selenas konsert i New Jersey, och igår i Philly, gick de runt i stan hand i hand. JB la ut en bild till och kallade Selena "My babyyyy."

Och ryktet att Justin fortfarande smsar med Jasmine V är väldigt gammalt. Ryktet kom ut i April.

Det är en sådan skam att Big News Company gillar att sprida lögner och rykten utan officiella källor om Justin eller hans crew!

Antingen är det sant, eller inte. Men vi tror inte på det förrän Selena och Justin säger själva att dom gjort slut!

/LolloB

Justin på tinychat!



/LolloB

Justin och Selena i Hersey Park!




/LolloB

Will.i.am Förutsäger Justin att bli nästa Michael Jackson!


När Will.I.Am talade till Radio Disney, sa Black Eyed Peas stjärna:

"Jag
var med Justin i studion för två dagar sedan, han arbetar på sitt nya album, och vi hade ett riktigt bra samtal. Justin skulle kunna se ut som Prince. Justin skulle kunna vara som Michael Jackson med hans karriär, ''Wow! Förklara till 2030, Justin Bieber, är din karriär så länge? Du är den första artisten att sändas till Mars. Hur känner du om det?" Justin kan vara att killen."

Will.i.am gav också några detaljer om det arbete som han och Justin hade gjort i studion. Läs: Will.i.am ger Bieber råd att skriva sina egna låtar.

"Det är det samtal vi hade och sedan började vi jobba på saker från grunden som här till höger, ville jag göra något med Justin som antagligen ingen annan tillverkare skulle göra eller tog sig tid att tänka på att göra. Du vet att jag är entusiastiska över de saker vi gör."

Vad tror ni Beliebers? Kan Justin hålla sin karriär så länge, eller kommer han att tona ut framöver?

/LolloB

Justin Bieber gatuskylten i Texas är tillbaka!


Bara efter några dagar så blev Justin Bieber way skylten stulen i Forney, Texas., Tonåringar är ansvariga för att ha stulit Justin gatuskylten och nu är de red för att erkänna sina missgärningar.

Enligt E! Online har Justin Bieber Way gatuskylten återlämnats efter Forney visade Texas City manager Brian Brooks till E! att det var en grupp tonåringar som hängde skylten och av misstag drog ned den och sedan flydde från platsen i ett ögonblick av panik.

Efter den incidenten kom en grupp tonåringar sheriffkontoret för att förklara vad som hände och att lämna tillbaka Justin Bieber gatuskylten, som redan var tillbaka efter att den försvann. Inga avgifter lades i fallet med Justin vägen.

/LolloB

Exclusive clip-Never Say Never Director's fan cut!


/LolloB

Justin skippade Kim's bröllop för en Selena Gomez konsert!


Justin fick en inbjudan till Kim Kardashian bröllop, men han hoppade över den för att göra ett framträdande på Selena Gomez konsert den 20 augusti i New Jersey.

Enligt Hollywoodlife.com! Justin var på konserten - sponsrat av Selena Gomez Kmart klädkollektion Dream out loud.

Vad tycker ni beliebers - Borde Justin har varit gäst på bröllopet eller hade han rätt att stödja Selena Gomez?

/LolloB

Someday Glass:)



/LolloB

Ryan twittrar Justin och Ryan Good :D



/LolloB

Justin och en belieber!



/LolloB

Justin och Demi ingen duet!


Demi Lovato får lite pengar för att betala när hon lämnar Nine Zero One Salon i tisdags eftermiddag den (17 augusti) i West Hollywood, Kalifornien

Den 18-åriga skådespelerskan pratade nyligen med Latina tidningen om ryktena kring en eventuell duett med Justin Bieber..

Demi sa"," Jag vet inte vart justin ryktet kom ifrån. Men det är inte är sant. Och att göra en låt med Selena. Jag skulle älska att göra en i framtiden! "

/LolloB

Every girl should respect themselves!


WORD!

/LolloB

Bieberfans blir av med oskulden för att få biljetter!


Kommer ni ihåg att en video av mexikanska belieber som gråter så hårt på marken eftersom en konsert med Justin var slut såld inom två timmar?

Nu är detta
ännu värre och slag av störande!

En mexikansk tidning rapporterar att Justin's fans skulle sälja oskuld i utbyte mot Justin Bieber biljetter. Från en mexikansk tidning, översatt av Uproxx:

Även denna rapport är transkriberas på bruten engelska, är det fortfarande alarmerande - över hela linjen.

/LolloB

Belieber World Twittertrend!



/LolloB

Barn i Haiti sjunger Baby!




/LolloB

En 33-årig ​​Stalker har beordrats att hålla sig borta från Bieber Ex-BABY, Jasmine Villegas, för de kommande 3 åren!


Den 33-årige ​​Steven CRINTON som förföljde och som hotade att våldta och döda Justin ex-flickvän Jasmine Villegas har beordrats att stanna borta från henne för de kommande tre åren...

Jasmine
Villegas - som började bli populär genom Justins "Baby" video - hade redan fått ett tillfälligt besöksförbud mot Steven Cintron efter att han skrivit flera alarmerande YouTube-videor, som innehåller många våldsamma hot.

Nu har en LA överrättdomare utökade ordern - kräver Cintron att bo och vara minst 100 meter från Jasmine för de kommande tre åren. Cintron är också förbjuden att publicera några fler filmer om Jasmine Villegas.

/LolloB

Justin vinner på Do something Award!


/LolloB

Born To Be Somebody ♥



åå jag älskar fortfaranden låten sjukt mkt :) <3

/LolloB


Born To Be Somebody ♥



åå jag älskar fortfaranden låten sjukt mkt :) <3

/LolloB


Nya bilder på Justin


" sleeping beauty #2 "

" Real. Rap. Raw "

/LolloB

Instagram



/LolloB

Justin har 12 miljoner followers på twitter




/LolloB


Justin twittrar i studion!



/LolloB

Selena Gomez och Sean Kingston har inte problem med varandra


Kommer ni ihåg ryktet om att Justin Bieber och Selena Gomez hade gjort slut på grund av Justins " dåliga rap vänner " som Lil Wayne och Chris Brown? Och att Selena inte ville att Justin skulle ta med sig Sean Kingston till hennes Boca Raton konsert? Sean pratade med Ryan Seacrest igår och sa att han och Selena inte har några problem med varandra.

/LolloB

Nya bilder på Justin!



Ny bild, Justin umgås med bästa vännen Chaz Somers.

/LolloB


The Hilarity of Brown & Bieber



/LolloB

Justin vinner Music Artist på Do Something Awards 2011!


Justin segrar för kategorin "Musik Artist" vid 2011 So Something Awards. Besegrade Lady Gaga, Nick Jonas, Black Eye Peas, Adam Lambert och Linkin Park.

Justin vann priset för att han ägnat en musikvideo "Pray" för många barn kämpar emot sina sjukdomar världen över, han skänkte $ 150.000 till Buffalo, New York barnsjukhus och arbetar nu med pennor eftersom han lovat att hjälpa till att bygga skolor för ökade utbildningsmöjligheter i utvecklingsländerna genom att donera $ 1 från varje biljett som säljs till organisationen.

Grattis Justin! du förtjänade det! :)

/LolloB


Justin och Kim Kardashian återförenades vid Do Something Awards 2011!


Justin och Kim Kardashian återförenades i går kväll VH1 Do Something Awards på Hollywood Palladium i Los Angeles. Kim K är en Belieber.


Det verkade som JB och Kim K verkligen hade trevligt och njöt av konversation, men Kim twittrade efteråt: "På Awards med @ JustinBieber! Träffade nyss hans vän, Undra om der är han som Justin vill att Kendall Jenner ska dejta".

Förra året gick Kim Kardashian med Bieber för att ta phootoshoot tillsammans i Bahamas för tidningen Elle. Det orsakade att hon fick dödsbrev från beliebers!

/LolloB

23-årig man greps för att ha stulit Justins Life cutout gjort i kartong i Florida

 
David Dowling (23) fångades efter att han försökt att stjäla Justin Biebers kartong cutout i under armen i Bradenton galleria i Florida på lördagen.

Enligt NBCmiami.com, gjorde David Dowling klart för den andra sidan av gallerian med sin snattade vara, han blev hela tiden jagad av en butiks anställd!

David och en okänd vän kunde inte få bort den anställda och så småningom greps han och gav tillbaka Bieber cutout'en, värd $ 34,99.

Sen försökte han och hans vän rymma, men fångades av köpcentrets
security.

Efter att ha gripits, ljäg Dowling för polisen att han var en 17-årig som hette David Michael Tan, men polisen hittade hans ID & hans riktiga namn!


På frågan varför han tog Bieber kartongen, sade han: "Vi tyckte att det var roligt att hålla i Justin".


David Dowling greps för snatteri och släpptes efter han betalat $ 120 på måndagen!

/LolloB

Kim Kardashian bjöd inte Selena Gomez till hennes bröllop!



Man har tidigare sagt att Selena var inbjuden till Kim Kardashian's bröllop, men så blev det inte.

Kim Kardashian $ 10.000.000 TV bröllop närmar sig och hon bjöd in alla kändisar i Hollywood för att fira hennes stora dag. Jennifer Lopez, Will Smith, Jada Pinkett-Smith, Ryan Seacrest, Eva Longoria, och naturligtvis hennes låtsas bästa vän Justin Bieber. Man tror ju även att Selena Gomez var bjuden eftersom hon dejtar Justin Bieber. Ni vet ju att Kim K älskar kändisar.

Fel! Hon valde att inte bjuda Selena Gomez alls. Är detta en diss? Eller vill Kim ha Justin själv på bröllopet? Inte säker på hur det är kommer att gå fram till bröllopet. Någonting säger mig att Selena på något sätt kommer att dyka upp på bröllopet. Jag kan ha fel men jag tvivlar på det. Antar att vi bara får vänta och se.

/LolloB

Rebecka Black vill sitta bredvid Justin!



/LolloB

WHO ARE THE CHEESY POOFS?



/LolloB

bilder från do something awards när justin är på scen!


   

   


/LolloB


Selena Gomez tillåter inte frågor om Justin Bieber


Selena Gomez var på Chicago's Norridge Kmart store för att visa upp sin Dream Out Loud höstkollektion, och hon sa tydligt att inga frågor om Justin Bieber var tillåtna.
Vem kan tycka att hon gjorde fel? Människor tycker att Selena inte är något utan Justin, men det är inte sant. Hon är sin egen person och det är på tiden att världen förstår det. Innan hon började dejta Justin var hon känd genom Disney's Wizards Of Waverly Place och hade redan börjat sin sångkarriär.
Nu försöker hon få folk att lägga märke till hennes karriär.
I lördags köade Selenas fans tidigt för att få en poster med hennes autograf och träffa henne face to face. " Det är en adrenalin kick, jag förväntar mig aldrig att se såhär många människor, och det är bara så kul. " sa Selena.

/LolloB

Do Something Awards 2011, red carpet!

 
     
     

     
    


/LolloB

Do Something Awards 2011, backstage!

 
     
   

     
   

/LolloB

Selena Gomez pratar om Justin Bieber.

Selena Gomez hade en intervju på Omaha radio station Channel 94.1 FM där hon säger att hon älskar Justin. Hon är oftast blyg, men nu erkänner hon att hon älskar Justin.
Lyssna HÄR.
(En cougar är en äldre kvinna som älskar en yngre man)

/LolloB

Justin Bieber Flash Mob in Köpenhamn, Danmark!!


/LolloB

Justin Bieber paraden i Oslo (norge) 13 Augusti 2011.


Norska Beliebers ber Justin att komma till Norge. Beliebers träffas för en parad och gjorde denna video så att Justin skulle se den, och hoppas även att Justin kommer till Norge på nästa turné!

En timme senare, skrev Justin ett inlägg på facebook!


“oslo goes hard. thank you.”

sen twittrade han även

.” keep in touch with the fans…never forget who got you here….always show love. #thisisafamily #REAL”
Fast det gällde alla fans!

/LolloB

Justin Bieber paraden i Oslo (norge) 13 Augusti 2011.


Norska Beliebers ber Justin att komma till Norge. Beliebers träffas för en parad och gjorde denna video så att Justin skulle se den, och hoppas även att Justin kommer till Norge på nästa turné!

En timme senare, skrev Justin ett inlägg på facebook!


“oslo goes hard. thank you.”

sen twittrade han även

.” keep in touch with the fans…never forget who got you here….always show love. #thisisafamily #REAL”
Fast det gällde alla fans!

/LolloB

Justin Bieber,Lady Gaga,Nick Jonas är nominerade för Do Something Awards 2011!


Justin Bieber är nominerad till 2011 So Something Awards. Andra artister som också är nominerade är, Nick Jonas, Lady Gaga, Adam Lambert, Linkin Park och Black Eye Peas.

Do Something Awards kommer hållas vid 9/8 på VH1 den 18 augusti.

Rösta för Justin, klicka här.

/LolloB

Teen Choice Awards 2011 Röda Mattan!









/LolloB


besök min kompis blogg!

länkbyte med bloggen http://twilighteclipse.blogg.se/ ni borde besöka den.. Den är en jätte bra blogg om twilight ;)

Teen Choice Awards 2011 Backstage!






/LolloB

Justin twittrar


/LolloB

Beliebers gråter för att biljetterna är slutsålda i Mexico


Beliebers i Mexico blev väldigt ledsna när dom hade väntat i dagar för att få biljetter till Justin Biebers konsert men kunde inte få biljetter, deras rektioner var så dramatiska när biljetterna blev slutsålda.
Biljetterna blev slutsålda på 2 timmar!

/LolloB

Justin Bieber & Chris Brown i studion


/LolloB

Will.i.am om Justin Bieber


/LolloB

Justin Bieber and Scooter Braun arguing over a toy helicopter


/LolloB

Justin twittrar!





/LolloB

Will.i.am säger att Justin borde skriva egna låtar!


Will.i.am sa till Justin att han borde ta kontroll över hans karriär genom att skriva egna låtar.
Will.i.am producerar Justins nya album och han vill att Justin ska jobba hårdare.
Han sa till Ryan Seacrest, " Jag vill få Justin att skriva och producera sina egna låtar, Justin som en artist måste kämpa, Michael Jackson kämpade, Prince kämpade. Dom som var kvar länge var dom som kämpade. "
Will.i.am säger att det är viktigt för Justin att uppleva heartbreak också, så att han ska ha något att sjunga om. Som Taylor Swift. " Han kommer att bli sårad, han kommer att gå igenom drama. " tillägger han.

/LolloB

Justin har på sig rosa sneakers



/LolloB

Justin skriker " I love you " till Emma Stone.


Justin har alltid vart en flirt men gick han för långt när han skrek " I love you " åt Emma?
När Emma var på scenen för att presentera Ultimate Choice Award till Taylor Swift på TCA, skrek Justin " I love you " när han satt brevid Selena Gomez.


/LolloB

Konserten i Mexico blev slutsåld på 2 timmar


Konserten som Justin ska ha i Monterrey, Mexico, blev slutsåld på 2 timmar!

/LolloB

Justin är sjuk


Det här skrev Justin på twitter igår.

/LolloB

Justin twittrar


/LolloB

ny header ;D

jag älskar den nya headen.. ;) vad tycker ni kommenter gärna! ;)

Justin Bieber har aldrig hört någon kalla honom en brat

Justin lämnade Katsuya i Hollywood igår, han hörde att folk hade sagt att han var en idiot på ett flyg med American Airlines från L.A till Asien. Han hade tydligen varit divig mot personalen och vägrat ta ett foto med piloten.
Justin svarade, " Jag tycker inte att du borde tro på allt du hör, folk hittar på saker hela tiden.. "

/LolloB

Instagram bild


" Got my ass kicked ahahaa "
/LolloB

justin twittrar



/LolloB

bild


/LolloB

Justin tafsar på Selena på TCA


/LolloB

Justin Biebers konsert i Argentina blev slutsåld på 30 minuter

Justin Biebers konsert i Buenos Aires, Argentina blev slutsåld på mindre än 30 minuter. Konserten som är 12 Oktober ska vara på River Plate Stadium.
Det är inte förvånande eftersom Justin är större i Sydamerika än i USA.
Dom här datumen har släppts :

/LolloB

Justin Bieber & Selena Gomez i MSN news




/LolloB

Justin Bieber pratar om sitt nya album " Believe "


/LolloB

Justin Bieber & Selena Gomez kysser varandra på TCA


/LolloB

Justin & Selena vann 9 priser


Selena vann totalt 5 priser, hon vann ' Choice TV actress (Comedy) ' för hennes roll i Wizards Of Waverly Place,
' Choice Single ' för Who Says, ' Choice Love Song ' för Love You Like a Love Song, ' Choice Female Hottie ' och ' Choice Music Group '.
Justin vann 4 priser, ' Choice Male Artist ', ' Choice Male Hottie ', ' Choice TV Villain ' för hans roll i CSI och ' Choice Twit ' för hans konto på Twitter.

/LolloB

Justin: ''Selena hade det bästa uppträdandet på TCA''


/LolloB

Fler bilder från TCA









Såå adorable !!!




såå fiin!!!! ;)

/LolloB



Rösta på Justin i Celebrity Bowling!


Beliebers kommer Justin att vinna 2011 års Hall Celebrity Bowling of Fame? Han har några ganska hårda konkurrenter, och är inte längre i täten. Miley Cyrus, som var bakom med 17 procent förra veckan, har gjort en stor vändning och är nu före Justin och alla andra.

Kan Justin komma ikapp?

Klicka HÄR och ge Justin din röst. :)


/LolloB

Intervju från Röda matten @ TCA


/LolloB

Justin vinner 'Male Artist' på TCA - Video


/LolloB

JUSTIN VINNER: Male Artist



Kramar Sean Kingston, Tyra Banks till höger.




/LolloB

dålig uppdatering!

förlåt för dålig uppdatering men jag (lovisa b) och den andra tjejen som har bloggen (lovisa o) vi har haft fult upp jag har varit på fotbolls cup sen i torsdags och jag kom inte hem fören i går kväll så jag årkade inte blogga då för jag var skit trött.. och lovisa o hon har inte haft något internet så hon har inte kunna. så nu är det bara jag som bloggar tills lovisa o har fått internet.. men det blir nog bra ska försöka uppdatera så mkt jag kan :) har det så bra<3


/LolloB

Glöm inte att Justin är hos Ellen idag!


Idag kl. 12:45 på Kanal 5 är det Justin som är gäst hos Ellen! Glöm inte att kika på det. :)

/LolloB

Selena's konsert & My World Tour


Att romansen med Selena skulle vara över kan vi nog stryka. ;) Och sedan kommer My World tour till South America, längtar till tunern startar!! :D

/LolloB

Är Jelena över?


En nation är i sorg. Hälften av det i alla fall. Den andra hälften gör sig redo att kasta sig in på en fest vars like inte har sett sedan Never Say Never bonus innehållet släpptes på DVD. Men båda kanske vill avvakta för tillfället.

världens har brutits, tillsammans med miljoner hjärtan att Justin och Selena Gomez har gjort slut.

Ryktet spred sig som en löpeld över helgen, med anklagelser flygande mest i Justins riktning, med de vanligaste berättelsen är att sångaren fångades av Selena att skicka texter till ett ex.

En källa nära Biebs bekräftar för E! News som den delade aldrig hänt och att Justin och Selena är så nära som någonsin och mycket en älskad-up enhet. Puh!

- Eonline

/LolloB

Jessica Jarrell: ''Selena är perfekt för han''


Justin är bästis med henne och även turné kompis, Jessica Jarrell, har ofta spekulerat offentligt om den sortens tjej som skulle kunna fånga Teen Dream öga och så småningom vinna hans kärlek. Nu när Biebs har gjort det otvetydigt klart att han och Monte Carlo stjärnan, Selena Gomez, är kära, har Jessica lagt fram en uppenbarelse av hennes eget.

Nyligen i en intervju på SLS Hotel i Beverly Hills, pratade Jessica om hennes kommande album och hennes ageraande ambitioner. Hon talade också öppet om Selena Gomez och hennes relation med och påverkan på Justin. Svartsjuk beliebers väntar catty kommentarer eller smyg negativa kommentarer kommer att bli besvikna. Jessica har idel lovord för Never Say Never killen är latin tjejen.

"Hon är vacker!" strålade Jessica. "En sådan vacker person, inifrån och ut! Hon är en av mina favorit människor någonsin! Jag älskar henne!"

Jessica är inte bara läpparnas bekännelse Selena att vara artig eller för att samla favör med Biebs. Hon har känt Selena under en tid. I själva verket förde Justin Selena till Jessicas födelsedagsfest på våren. Även om de berömda tonåringarna låtsades att de inte var att par då, avslöjade Jessica att de agerade "mycket kärlektfullt med varandra." När det gäller Never Say Never stjärnanhar Jessica faktiskt tillbringat mer tid med honom än Selena har, både på och från scenen, och hon tycker Selena är "perfekt för honom."

Allvarligt talat, om en killes kvinnliga bästis tror att hans flickvän är OK då är det ganska säkert att anta att hans flickvän är verkligen OK Förhoppningsvis kommer beliebers ta Jessicas ord för det.

- Gather.com

/LolloB

ny istagram bild



/LolloB

ny bild



/LolloB

Justin i Svensk TV! :)



/LolloB

‘Blush’ pratar om Justin


Runt 1:09.

/LolloB

Justin i The Vampire Diaries?


Är Justin's förberedelser för att kunna sträcka ut sin agerar vingarna igen? Den 17-årige sjungande sensationen med redan glada fans i sin återkommande gäst stjärna roll på CBS hit CSI, och nu nya rykten tyder på att han är på väg till CW för en snålhet på The Vampire Diaries!

Vampire Diaries stjärnan Nina Dobrev delas på Comic-Con att showen är ute efter en gäst stjärna.

"Jag vet vem Kevin [Williamson] skulle vilja. Justin ville vara på vår show.'' säger hon avslöjade under panelen Comic-Con.

Men Kevin - producenten - delade att "Casting på en stjärna intresserar mig egentligen inte. Jag vill ha rätt aktör i rätt roll."

-
OK magazine

/LolloB

Show your hearts


Nu är videon från justindrewbieber.blogg.se klar! Sprid den nu, på facebook, twitter, era bloggar, överallt!!!

Justin pratar om Sean och Miami



/LolloB

Justin & Sean @ Miami


/LolloB

Rolling stones photoshoot






I love how he can look sexy, funny & adorable at the same time.

/LolloB


Justin och Sean i en bil:


/LolloB

Justin på Selenas Turné:




/LolloB

Ny bild:


/LolloB

Instagram bild:



/LolloB

Justin Bieber utan tröja... och byxor



Denna bild har spridigts under natten , och det finns ytterligare 62 snygga bilder från denna dag HÄR.
/LolloB

RSS 2.0