Justin är "Hollywood Celebrity of the Week"!



Justin har lyckats göra rubriker tidigare i veckan. Inte för ett nytt album, och inte för frisläppande av en annan konsert film. Det var bara för att tusentals skrikande fans ville veta vad Bieber luktar.

Du läser det på rätt sätt. Pop sensationen Justin har släppt en doft som heter "Someday", och om du sprayar den på halsen, kommer JB bära dig bort till ett avlägset Fantasyland av solnedgångar, blommor och moln. Tror du mig inte? Titta på kommersiella.

Den officiella lanseringen av Biebers lukt, men det behövdes mycket mer blommor och moln, för vad fansen fick istället var en hel del knuffar, slagsmål och arresteringar. Bieber blev knuffad av en civilklädd polis som han trodde var ett aggresivt fans, med sedan säger 17-åringen att det var ett missförstånd!

Sångaren gjorde vad han normalt gör ... han skrev till sina fans på Twitter.

“New York. Wild Day. #muchlove #wegohard,”
twittrade han!

Hårt, faktiskt. Manhattan Scenen påminde oss också om hur populär JB är, även när han har väldigt lite att främja. En enkel doft lansering skapar kaos. Föreställ dig hur det blir nästa gång han lägger ut original musik! För hans collectiveness i ansiktet på fansen är sinnes sjukt, och vi är stolta att meddela att Justin är "Hollywood Celebrity of the Week".

BET Awards @backstage!






BET Awards @rödamattan!


Justin möter fan & hjälper Obama hålla sitt ord!



De flesta
Justin fans vill komma nära sitt hjärta, men 14-åriga Payton Walls patriotiska inställning - beskriver sin kärlek för Bieber i ett meddelande som innehåller 1500 ord som hon sedan skickar till Obama - obama höll sitt ord och hon fick träffa Justin i fredags , då hon fick sitta ner och prata med Bieber Macys i New York.


I ett mejl till Vita huset, hade New Jersey tonåringen skrivit att titta på Justins dokumentär, "Never Say Never" för den inspirerade henne "att tro på oss själva och dela vår historia & att uppmuntra andra," reporterade New York Post .

Obama läste innerlig brevet i maj och bjöd in Wall och hennes familj för att träffa honom när han besökte Ground Zero, vilket de gjorde.

Under mötet berättade Obama för Wall, "Jag känner Justin ... jag kanske kan göra upp något." Nyhetskanaler inklusive den politiska bloggen Daily Intel tog fasta potential som att ouppfylla presidentens löfte, vilket antyder att även Obama inte skulle få tillgång till pojken.

Obama är ett fan själv, såg Bieber vind av situationen och instämde, Twitter, "Jag tror du har fel. ganska säker på att president @ BarackObama kommer att hålla detta löfte. "

Slutligen i fredags , så fick Wall, hennes 12-åriga syster Avery och hennes bästa vän deras önskan beviljas under en parfym marknadsföring i Herald Square.

"Det var så coolt. Jag kunde inte ens tro det, berättade Wall . "Han sa bara" Hej. "Han frågade oss om parfymen och om vi skulle bära den"

Hennes yngre syster beskrev Bieber som "verkligen trevlig" och "så söt", noterade att "han inte ens såg riktig ut."


Flickorna bar en naturlig storlek kartong utklipp av Obama, och poserade på bilder med Bieber och 2-D-president.

De delade senare upplevelsen på Facebook och Twitter, la upp bilder från evenemanget. Wall, vars kärlek till Bieber gjorde tydligen så att hon glömde att det var Obamas engagemang som fixat hennes träff med Bieber, twittrade
snabbt.

"Vill bara säga tack till @justinbieber för att han tog sin tid att träffa mig!"

Före kontakten med Vita huset, hade hon skrivit till Bieber på Twitter, frågade om hon kunde dela hennes "hemska livs historia" i ett brev. Fast hon fick inget svar.

Justin Bieber & Nicki Minaj presenterar på BET Awards!


Justin twittrar!



hahaha justins humor:P

Justins nya album släpps i November!



Vi sa ju för några månader sedan att ett nytt album var på väg i November. Nu kan jag berätta att albumet är planerat att släppas i Kanada och i USA på tisdag,den 14,November 2011. Titeln på albumet heter "Believe".

Justins parfym tar redan slut Macys Herald Square!


Ärligt talat, har  Barack Obamas popularitet sjönkt, så att Midtown Manhattan har riktigt storslagna bygnader imorgon, det kanske har lite med Justin Bieber att göra. Pojken undrar  hur det ser ut på hans avdelning på Macys Herald Square igår, flera fans flockats för Justins ankomst. Men Obama kommer också i morgon,det är ett område på full "Obama-Bieber  Gridlock" titta, med en 100% chans trafik och skrikande  tjejer.

Vi föll med Macys idag, där Biebers parfym "Someday" började säljas, och fans hade redan infiltrerat butiken ... men inte så många? Det verkade slags tam. Hur som helst, skulle de första 350 personer som köpt en flaska få biljetter för att se honom, och en New Jersey mor, som uppskattar att hon har tillbringat 70 timmar av kvalitet med sin dotter väntat på Biebers parfym, "Så, hur du hittar det här 350 biljetter om du köper parfymen? "Hon  köpte fyra flaskor parfym, och sade att de skulle komma tillbaka imorgon i alla fall även om de inte fick biljetter.

Samtidigt var de verkliga dör hards, dom campade, med tanke på biljetter igår kväll, vissa tänkte att gå hem. (Pssh, när vi var barn så campade vi & våra vänner ute hela natten för New Kids On The Block biljetter!)

Inuti var butiken fylld med medlemmar av Bieber armé: Fans Marknadsförings människor! Parfymer! NYPD: s särskilde Bieber Hoppsan Unit! Macys Someday Security Team! En av killarna från hans marknadsförings street team berättade för oss, "Små flickor gick härifrån gråtandes. Det var förbryllande. "(Den här killen måste ha varit en ersättning.) Och Macy s chef för säkerhet försäkrade oss att de" är väl förberedda. Alla de små flickorna älskar honom. Vi är väl förberedda [i morgon]. "För närvarande Biebs tar det lugnt med sin farbror Dave.

I fall du undrar vad Biebs doft luktar, en medlem av hans team berättade för oss: "Jag menar jag är ingen parfym expert men .... fruktiga övertoner, några mandel anteckningar, mycket sommar för flickor är målgrupp definitivt flickor i åldern 14 till 18. "


Selena Gomez vill ha barn med Justin!



Täck öronen Beliebers! Justin, 17, och Selena Gomez, 18, är inte bara kär i varandra - det kan bli bröllop klockor i deras framtid. Ok! Tidningen rapporterar att Justin har berättat Selena att han inte bara vill att detta ska vara en kortlivade romans.

"Justin har berättat för Selena hon är den rätta" källa säger. "Selena älskar Justin och är definitivt kär för första gången i sitt liv. Hon talade om hur söta deras barn skulle vara och sånt. "

Vi sa ju att det inte bara var Justin flirt med Selenascenen MuchMusic Video Awards den 19 juni - men han twittrade om hur bra hon var!

"Selena och Justin har haft en intim relation. Men hon kommer inte att låta sig själv bli gravid, "källan fortsätter. "Hon älskar verkligen barn och kunde se sig själv att ha Justins barn en dag. Men det kommer att bli just nu. "

Även om Selena är en hatarekommer hon inte att vara för nöjd med denna nyhet - vi är glada att det är en one less lonley girl!

förlåt

hej, alla justin bieber blogg läsare :)

förlåt om vi inte har bloggat så mkt nu på sistånde, men det har hänt lite familjersaker som jag är lite ledsen över, och den andra tjejen som bloggar har inte haft något internätt.... men nu är vi på ge igen ;D



posted by: Lovisa B

Jelena på @MMVA efter att Justin och Drake vann!


Nya Someday prylar:)<3




Sean Kingston mår bättre nu!




Justin bar en $ 24 Kelly Kapowski T-shirt på MMVA!



Justin visade upp sina $ 24 Kelly Kapowski T-shirt på röda mattan vid 2011 MuchMusic Awards. Han hade en T-shirt från Urban Outfitters.

I fall du inte vet Kelly Kapowski, hon var en karaktär spelad av Tiffani Thiessen från tv-serien Saved by the Bell. Kelly Kapowski var den populäraste tjejen i skolan och blev chef cheerleader och kapten i volleyboll, simning, och team softball. Även som en duktig elev och förebild, gjorde Kelly hittade sig själv och dömdes till frihetsberövande vid ett par tillfällen.


Justin Bieber kondomer haha!!


Justin tar bort sina tweets!


Justin vinner stort på MMVA 2011!



Justin Bieber var en väldigt stor vinnare på MuchMusic Video Awards 2011, som ägde rum den 19 juni i Toronto, Kanada, genom att ta hem mest priser. Justin Bieber vann 'Ur Fave Artist' och 'International Video of the Year'.

När Justin tackade alla så sa han: "Tack så mycket," sa han. "Jag vill säga att första gången jag fick ett pris här MuchMusic Awards, så jag vill säga tack till alla mina fans,,. ni är fantastiska, och jag skulle inte kunna göra detta utan er! Jag älskar er så mycket! "

Listan av alla vinnare:
MuchMusic Most-Watched Video: Taio Cruz – “Dynamite”
UR Fave Video: Fefe Dobson – “Stuttering”
UR Fave International Video: Lady GaGa – “Born This Way”
UR Fave Artist: Justin Bieber ft. Usher – “Somebody to Love” (remix)
Video of the Year: Shawn Desman – “Electric/Night Like This”
Post Production of the Year: Danny Fernades ft. Belly – “Automatic”
Cinematographer of the Year: Blake McGrath – “Relax”
Director of the Year: Sean Wainsteim for You Say Party – “Lonely’s Lunch”
Pop Video of the Year: Down With Webster – “Whoa Is Me”

International Video of the Year – Artist: Lady GaGa – “Judas”
International Video of the Year – Group: Far East Movement ft. The Cataracs, Dev – “Like a G6″
International Video of the Year by a Canadian: Drake – “Find Your Love” and Justin Bieber ft. Usher – “Somebody to Love (Remix)”


Jelena lämnar @MMVA 2011






Justin på röda mattan @MMVA intervju!


Röda Mattan @MMVA bilder/video!












underbart söt!


Stillbilder på justin! RÖDA MATTAN!

här kommer lite stillbilder från när justin var på röda mattan! Inte världens bästa men ngt iaf!















snyggast i världen :)<3

Skriver låtar till Rihanna och Bieber hemma i Sverige!



Den svenska superproducenten Nadir ”RedOne” Khayat, 39, är i Stockholm för att skriva låtar åt bland annat Rihanna.

– Här får jag göra låtar i fred, säger han.

Lady Gaga. Michael Jackson. Enrique Iglesias. Jennifer Lopez. Usher. Backstreet Bo...ys. Listan med artister som den emigrerade svenska superproducenten RedOne jobbat med kan göras längre än så. Nöjesbladet fick en exklusiv intervju med honom vid studion på Östermalmstorg i Stockholm där han just nu skriver nya låtar åt bland andra Rihanna och Justin Bieber.

– För att skriva en otroligt bra låt åt Rihanna måste man veta vem hon är, vad hon har för ”flow” och register. Det ska passa exakt. Det räcker inte att skriva en låt och vara nöjd direkt. Man måste analysera, säger RedOne.

Många talager
Han har varit i Sverige i några veckor nu och filat på låtar som han hoppas blir världssuccéer. Möjligen lyckas han med att locka hit både Rihanna och Justin Bieber.

– Kanske. Eller så får jag flyga någonstans för att spela in. Justin Bieber kommer kanske. Det beror lite på hans turnéer, säger han.


RedOne har höga förhoppningar på Sverige och svensk musik. Ett av hans fynd är 23-åriga Mohombi. Och trots att Love Generation endast nådde Andra chansen i Melodifestivalen kommer han att fortsätta jobba med tjejbandet.

– Så klart. Och jag kommer att ge dem hits, säger han.

– Det finns så många talanger i Sverige som inte får chansen. För mig är det ett uppdrag i livet att sprida svenska artister i världen, fortsätter han.

Nästa superstjärna
Utöver de svenska hoppen radar ”RedOne” upp ett flertal artister han jobbar med och vill se lyckas. Ett namn är den amerikanska popartisten Porcelain Black vars debutskiva han producerar.

– Både jag och Bono är övertygade om att hon blir nästa superstjärna, säger han.

Nu fortsätter arbetet vid studion Mohito i Stockholm där RedOne befinner sig för att få lite lugn och ro.

– Här får jag göra låtar i fred. När jag är i USA är det svårare för det dyker alltid upp någon i studion.

I Sverige är man bara en i mängden. Dessutom är alla i mitt team svenskar så vi trivs här, säger han.

Vad tro rni om detta,, tror ni att justin kanske kommer till sverige någongång?

Ny bild på Justin :D<3


Snyggast <3<3

2 videon från Scooters födelsedag!




Someday är redo för butikerna:)


2 Bilder från Scooters födelsedag!




Twitteruppdate!



Formspring!

Det sägs att Justin har ett formspring konto, och det har han säkert då dem flesta kändisar vet om det. Dock är detta fejk.
Det behöver inte vara fejk, men ärlig talat..
Det är synd att folk fortfarande gör allt de kan för att splittra på Justin och Selena.

Justin Bieber, 7:nde plats på topplistan!


Enligt posh24.se ligger Justin på 7:nde plats på topplistan.
1. Selena Gomez
2. Lady Gaga
3. Kim Kardashian
4. Kate Middleton
5. Prins William
6. Katy Perry
7. Justin Bieber
8. Angelina Jolie
9. Jennifer Lopez
10. Alicia Keys
Sedan, följt av många fler såsom Brad Pitt, Paris Hilton m.f..

Jeremy har också "Jesus" tatueringen!


Justin kom till Stratford med en stjärna på armbågen, men även en''Jesus'' tatuering.
De flesta var chockade av tatueringenhan dök upp på Hawaii med Selena, men det visade sig faktiskt att det var en Henning tatuering .. eller?

Fadern till Justin har också en ''JESUS''tattoo på hebreiska. Detta kan också vara en familj tatuering, som fågeln på Justins vänstra höft. Det är en familje tatuering som betyder frihet.

Taylor Swift och Justin är dom best betalda!


Taylor Swift #13 $45 million, Justin Bieber #9 53 million.

Justin och Selena duett? :)))



Innan "Good Morning America" sommar konsert på fredag ​​morgon, sa Selena Gomezs värd Robin Roberts och George Stephanopoulos att dela studiotid med BF Justin är inte uteslutet.

På frågan om hon någonsin kommer att spela in en låt med Justin, säger Selena:
"Jag är inte säker. När jag gör låtar så gör jag liksom dom på ett organiskt sätt.. Så om det händer så händer det. "

Vad tycker ni beliebers? Skulle ni vilja se en Justin och Selena duett?

Justin Invites Selena To Chops Lobster Bar!


Vem är den mystiska tjejen i N2U videon?

Jätte många undrade, förut då " Next 2 You " videon läckt vem tjejen var. Det gick rykten om att det var Anastasia Kassar, tjejen i " U Smile " som släpptes nära slutet förra året, 2010.
Dem flesta tror fortfarande att det är Anastasia som är med i " Next 2 You " musikvideon.
" U Smile "





"Nex 2 you"






Tjejerna mår vara i samma ålder, men jag tycker inte att dom är speciellt lika..
Anastasia i " U Smile " är blondare än tjejen i " Next 2 You. "
Vi har inte mer information nu, men vi letar...


Justin hyllar 2pac på hans födelsedag!

Igår skulle Tupac Shakur fyllt 40 år och Justin Bieber har tagit till sin Twitter för att hedra honom med en video hyllning!
Kenny Hamilton, Justins livvakt twittrade,
" Tupac would've been 40 yrs old today...Happy birthday Pac! Miss ya bro! Still got your pictures on my wall in the room I grew up in! Lol "
Kenny twittrade även,
" I'm listening to Pac all day long! "
Justin re-tweetade båda Kennys tweets och twittrade därefter,
" what?!?! @kennyhamilton it's 2pac's bday! @Jabari you know Im a 2pac fan. check 4:30 mark from 2 years ago "

Kitchener vill att Justin ska gå parad marshalk på oktoberfesten!


Kitchener-Waterloo vill att Justin ska gå parad marshalk!

Mark Kreller, verkställande direktör för Oktoberfesten, säger eftersom Bieber kommer från närliggande Stratford skulle det vara precis som att komma hem.

En cover på Biebers hitlåt "Baby" var postad till Operationen Bieber Facebook-sida för att försöka locka hans uppmärksamhet.

Oktoberfesten har försökt att locka med hög profilmarskalkens tidigare.

År 2010 försökte festivalen att locka Ellen DeGeneres till händelsen, efter ett foto av en flottör presenterades på hennes populära tv-show.

Det budet fungerade inte, så arrangörerna vänder sin uppmärksamhet närmare hem.

Justin Bieber är det hetaste ämnet för barn 14 år och under!

Som om hans 10.400 tusen man starka Twitter följare efter inte var nog indikation är Justin anses vara det hetaste ämnet för barn 14 år och under, enligt den senaste KIDS undersökningen från marknadsundersökningsföretaget NPD Group.

Den öppna enkäten tillfrågades 2095 US Kids på vad de anser vara de hetaste nya sak idag - vare sig det är en kändis, film, TV, leksaker, spel, hobby, sport, hemsida, varumärke eller butik. Den kanadensiska popstjärnan toppar listan med 10% följt av Nintendo Wii, Dora Utforskaren, Xbox 360, Bilar: The Movie / Cars 2 och IPAD, som alla samlat 2% av de unga rösterna.

Bieber är kvar på toppen av listan i denna uppföljning till bolagets ursprungliga undersökning som genomfördes i februari 2011 i vilket han tagit 14% av det totala ämnet följt av Xbox 360 och Nintendo Wii som varderar med 4%

NPD Kids Industry Data Service erbjuder månatliga inblick i inköp som görs på uppdrag av barn i åldern 0 till 14 olika produktkategorier med betoning på licenser och varumärken. Varje månad frågar företaget en öppen blotta frågan syftar till att ge insikt i vad som är top-of-mind med barnen idag.

Cameron och selena???


ett fan frågade en i Allstar weekend som hette greg och han sa detta om jb:
haha he and Cameron(in the band I work for) kinda have beef. Idk how much he will show his face.

Jelena i Georgia Atlanta, Georgia!

Selena Gomez kommer att vara i Mall of Georgia vid 6 p.m idag för att främja sin nya film, "Monte Carlo". Festligheterna börjar i Mall of Georgia Village Amphitheater vid  kl 2. Selenas fans kan också rada upp för mini-makeovers och en "foto upplevelse."

Access Atlanta rapporterade att Justin var i Metro Atlanta tidigare idag. Justin upptäckas på Lifetime Fitness som ligger i Johns Creek, Georgien.

Someday ute i butikerna nu!


Next 2 you Musikvideon!



Gahhh lycklig tjej i slutet ;))...... älskar denna videon/låten <3

vad tycker ni om videon/låten?

Lite mer information om Someday!


Justin Bieber trappar upp i hans doft spel.

Med framgången av hans My World unisex doft, lanserar den 17-åriga popstjärnan en ny parfym för kvinnor som heter "Someday".

Enligt WWD arbetade Justin med Firmenich för att skapa en parfym, som beskrivs som en "fruktig gourmand" blandning. Det kommer att vara förpackat i en flaska med en hjärtformad blomma på toppen, tillsammans med avtagbara berlocker hängande från halsen.

"Låt oss vara riktiga, hur en tjej luktar är väldigt viktigt för en kille!" säger Justin till mode tidningen. "Jag har en sådan djup förbindelse med mina fans, så att skapa en parfym som jag personligen älskar är ett annat sätt jag kan göra för att föra dem närmare till min värld."

Att fortsätta med hans givande väger kommer popstjärnan donera en del av doftens pengar till två av hans favorit välgörenhetsorganisationer, Pencils of Promise och Make-A-Wish Foundation. "Jag skapar inte bara en doft för alla mina fans, jag har chansen att kunna ge tillbaka till välgörenhet, vilket är en stor prioritet för mig", tillägger han. "Människorna på Give Back Brands förstår mig verkligen, och vad jag står för och bryr mig om."

Man kommer kunna köpa den i juni. Det kommer att finnas tillgängligt som en Eau De Parfum Spray, kommer kosta $35 (ca 220 kronor) för en 1-ounce flaska, $45 (ca 280 kronor) för 1,7-ounce version, och $55 (ca 340 kronor) för 3,4-ounce flaska.

Källa - JSYK



Justin tar över skönhetsindustrin!



Justin
kanske inte ens är laglig, men han är på god väg att köra om i världen med hans senaste övertagandet av skönhetsindustrin är bara en del av det!


Även om det är ganska vanligt i dessa dagar för kändisar att utveckla sin egen doft, Justin har inte bara "Someday" av Justin. Det är bara en bit till Biebers skönhet imperium!

Bieber har också utvecklat ett nagellack som heter "One Less Lonely Girl" med Nicole av OPI, doftande taggar hund, och doftande band handled! Det är inte bara helt cool att han har fördjupat in alla dessa olika projekt, men det verkligen visar sin sanna passion för sina fans. Uppenbarligen flesta av Justins fans är unga tjejer och han har verkligen tillgodoses av deras behov, vilket skapar en rad olika skönhetsprodukter som de kommer att älska! Justin fick även mysigt med det underbara Dree Hemingway i annonsen för parfymen. Behållningen av "Someday" går till välgörenhet, så Justin använder sin makt i skönhetsindustrin för en god sak!


Justin är definitivt på god väg att ta över världen, och hans senaste framgångar i skönhet marknaden är egentligen bara början! Go Justin!


Justin är tillbaka på topp på Billboards sociala 50 topplista!




Efter sex
veckor på nr 1, droppar Lady Gaga till nr 4, för att lämna det socialdemokratiska 50 kronan till Justin Bieber (3-1). Som var hysterisk kring släppet av hennes album "Born This Way" lugnar, såg hon avböjer i pjäser (-32%), visningar (-60%) och fans (-15%) i alla övervakade sociala nätverk och musik butiker.


Samtidigt såg Bieber en ökning av YouTube visningar med (15%), kanske på grund av att han tog hem Collaborative Video of the Year vid CMT Music Awards (8 juni). Flera månader tillbaka har han arbetat med Rascal Flatts balladen "That should be me" och eftersom videon debuterade, har det samlat väl över 19 miljoner YouTube-visningar.

Den sociala 50 rankar de mest aktiva artisterna på världens ledande webbplatser för sociala nätverk - YouTube, VEVO, Facebook, Twitter, MySpace och iLike - med hjälp av en formel blandning vecka tillsatser av vänner / fans / följare

Två bilder från när Justin var liten!





Sötnos!!! :* ♥♥♥♥

" I love Justin "


haha aww, vad söt hon är :D

Selena hade ett bieberklistermärke på handen när hon uppträdde!


När Selena Gomez uppträdde den 13 juni i Santa Monica så hade hon ett klistermärke på sin hand. På klistermärket var det en bild på justin fårn vanity fair photoshooten.!

Dan Cutforth:"Han kommer att vara kvar ett tag,han har en lång karriär framför sig"



Reality TV-producenten Dan Cutforth, som tillsammans med Magical Elves partner Jane Lipsitz regisserat och producerat "Justin Biebers Never Say Never", säger att tonåringen kommer att vara kvar ett tag.
Den kanadensiska hjärtbomben kan inte bara se fram emot en lång karriär efter att ha överlevt tonåren, Cutforth förutspår.

Magical Elves är en av de mest trafikerade producenterna i dokusåpan branchen, med hit-serier som Top Chef, Project Runway och konstverk bland sina krediter.

Andra realityserie sin tallrik inkluderar America's nästa stor restaurang och Fashion Star för NBC, nya säsonger av Top Chef, Top Chef Masters, Top Chef: Just Desserts och konstverk: Nästa stora konstnär för Bravo, och Braxton Family Values för WeTV.

Men Cutforth insisterar att Justin Biebers konsert film var som att fånga blixten i en flaska och indie producenten gör studion rundor på jakt efter en annan film ämne som fångar tidsandan.

"Vi har absolut ett möte med ett antal studior att prata om olika möjligheter. Vi har möte med olika idéer med olika talanger att räkna ut vad är nästa steg för oss,'' sa han.

"Det som är bra är det inte är vår kärnverksamhet, men det är relativt lätt att mobilisera om rätt idé kommer. Vi försöker inte tvinga något,'' la Cutforth till.



Born To Be Somebody ♫♪ Karaoke!


Justin Bieber Selena Gomez Summer Lovin!


Jada Pinkett Smith: "Han är min lilla älskling."


Jada Pinkett Smith stoppades av en uppsättningChelsea Lately igår kväll för att främja den kommande säsongen av hennes show Hawthorne och oundvikligen slutade ämnet upp värd Chelsea Handler favorit person - Justin Bieber.

När Chelsea frågade Jada om sitt förhållande med Justin, delade hon: "Han är min lilla älskling."

"Jag såg när han la sin charm dig precis som han la sin charm mig,"
Chelsea quipped tillbaka, innan du frågar skådespelerskan och mamma till två varför påminner Justin henne om hennes man Will Smith.

"Jag minns när han var på MTV Awards och han kom hem med Jaden [Smith] för att bo hos oss den kvällen - vårt hem är som ett litet paradis för honom när han kommer till LA, " hon delade, och tillade, "Omedelbart gick han till datorn och han ville att vi skulle samlas kring och han ville kritisera hans show. Det var detförsta. Jag tittar på honom och jag tänker, "Om jag inte tittar på en liten Will Smith ..." "


ny<3

hej alla kära justin bieber blogg läsare! ;)<3
Ny bakgrund och header vad tycks? jag blev ganska nöjd :)
kommentera gärna vad ni tycker.. :)

Scooter donerar sin 30-årsdag till välgörenget!

"I år snarare än att begära någon att presentera, jag donerar min 30-årsdag till pennor Promise. Jag hoppas att ni på min födelsedag kan hjälpa mig höja $ 20.000 till att bygga en ny skola för barnen som behöver det mest, låt oss gå # makeachange!"

En kille frågar justin att gå till balen!


Justin träffar ett fan med hjärntumör!

En sex-årig flicka Maui, diagnostiserats med en hjärntumör, hon hade en dröm som kom tilö verklighet denna helgen.

I lördags kväll, träffade Olivia Bianco hennes favorit popstjärnan Justin Bieber.

Olivia fick diagnosen med tumören för fyra månader sedan. Eftersom läkaren i Hawaii inte kunde behandla Olivia flyttade hennes familj till Santa Clara, Kalifornien för att den läkarvård hon behövde.

När Olivias docktor upptäckte att sångaren hade en konsert i Bay Area, gjorde de snabbtåtgärder för Olivia och hennes familj att delta i konserten.

För att på konserten, behövde Olivia vara på en ambulans bår hela tiden.

Hennes medicinska team gjorde transportprocessen extra genom att dekorera båren i Biebers signatur färg lila.

Olivias familj använder www.caringbridge.org för att skriva journalanteckningar Olivias framsteg. För att ta reda på den senaste informationen om Olivia, gå till "besöka en webbplats" sektionen och skriv "Oliviabianco."

Justin dansar till "OH Canada"


Haha aww <3 :)

Justin Bieber ft. Christian Beadles Yes I Can'


Justin kommer att medverka i David Haye sky 1 dokumentär serie!



Justin
Bieber och Ricky Gervais är bland de kändisar som deltar i en David Haye Sky1 dokumentär serie.

David Haye Vs kommer luft under uppbyggnaden av tungviktsmästarens enande titel kamp mot Wladimir Klitschko den 2 juli.

Haye begärde företaget i fem kändisvänner - Gervais, Bieber, Dizzee Rascal, Michael McIntyre och Mickey Rourke - för de två 60-minuters specialare, som kommer innehålla boxaren utbildning och snacka med stjärnorna.

David Haye Vs Ricky Gervais, Justin Bieber och Dizzee Rascal kommer luft på tisdag, den 28 på Sky1. David Haye Vs Michael McIntyre och Mickey Rourke följer onsdagen den 29 juni

Justin sjunger I'll Be, December 2007!


Justin klarade "mamma testet"

Det var efter en intervju hon fördes akut in till sjukhuset..

Hoppas att hon bli bättre. <3

Justin når ut till Kingston på välgörenhet show!


Justin nådde ut till hans Eenie Meenie medarbetare Sean Kingston under en välgörenhetsorganisation spelning på lördagen  (Jun11), hoppas att stjärnan ska "bli bättre" efter hans jet ski olycka i Miami, Florida.
The Beautiful Girls Hitmakern fördes till sjukhus efter att han kraschat med vatten-fordonet i en bro den (May11).
Kingston var i ett kritiskt tillstånd, men hans ombud avslöjade tidigare denna månad (Jun11) att stjärnan nu går igen.
Och Bieber hyllade sin kompis när han intog scenen i Saratoga, Kalifornien för att samla in pengar till College Track, ett fritidshem program som hjälper eleverna att ansöka om ytterligare utbildning.
I en serie inlägg på sin Twitter , skriver han, "Bra kväll! Kändes bra att vara tillbaka på scenen. Och för en stor sak! Jag har dem srörsta fansen i världen, eftersom de ger tillbaka.''
"Också tack till fansen för att dem hjälpte mig att ta en stund för @seankingston före Eenie Meenie idag. Bli bättre store bro. Vi saknar dig.''

"Ikväll är vi alla bara glada. Bra kväll. Vi gjorde något för alla de rätta anledningar. Inatt hjälpte mina fans mig #makeachange med College spår. "
MC Hammer var en gäststjärna på showen, och Bieber postat en bild av sig med  rapparen backstage på sin Twitter.


Justin Bieber vs Jinsu???


Den 9 juni så blev det Twitter-bråk mellan unga Jinsu, som är Jasmine Villega's nuvarande pojkvän  och Justin Bieber. Den största kampen var för gärningar av försvar, där Justin var rasande över att höra att Jinsu säga ''Jasmine är vackrare än Selena Gomez''

Källor säger även att Jinsu twittrade ''Jelena är fejk!  Selena är en bitch och ett djur!'' Och även Jasmine hade twittrat något om Jelena, och då blev Selenators, Beliebers & Justin rasande. Justin försvarade Selena, men efter när Jinsu raderade sin tweet så raderade Justin sin tweet också där han försvarar Selena. Men Beliebers & Selenators gav inte upp, de blev en familj och attackerade Jinsu & Jasmine tillsammans på Twitter!

Bland de kommentarer sagt av Selenators till Jasmine & Jinsu:
"Eh, vad fan? Jasmine är den fulaste jävla. Så sluta skriva om Selena. Du är svartsjuk eftersom Selena är vackrare än henne? Jag slår vad! "

''Jasmine är en bitch!''
Det finns mycket mer som  Beliebers & Selenators skrev.

Efter att Jinsu ha sett dessa kommentarer så blev han inte tyst! Han började twittra;
"Jag är den bästa unga rappare där ute"


Jinsu hade också Jasminators vid sin sida som skrev detta och Jinsu Retweeted allt, Retweet betyder att det som han retweetar kommer upp på hans profil, som dessa:
'Selena är bättre än Jasmine? Åh fan NEJ! Jasmine är bättre.''


Justin Blev arg och började direkt twittar om Jinsu:
"Vissa människor vill bara uppmärksamhet. Gå och sälja lite skivor.... och kanske få lite följare med utan mitt namn på deras användarnamn.. innan du börjar prata "


Justin twittrade sedan även;
"Bara slappna av ... Jag ska döda dem med vänlighet."


Och när Jinsu hade läst det där som Justin skrev så twittrade Jinsu:
"Jag respekterar dig, men bara om du säger mitt namn pojke ..Det är vad riktiga män gör .. Jag glömde att du är en liten unge. "


Justin svarade på Junsu med:
"Varför skulle jag säga ditt namn och ge mer uppmärksamhet till dig? Jag behöver inte din respekt. lol''



Senare twittrade Jinsu:
"Alla som stödjer barnet, jag älskar er alla. Alla som hatar det barnet, jag älskar er alla också. Detta är för lätt "
Jinsu menade Justin då, att han älskar alla som stödjer Justin & dom som inte stödjer honom. Men Beliebers & Selenators gick inte på det där, de visste att han bara ville få folk att tycka om honom. Han ville ha fler fans.


Justn såg Jinsu's tweet och då twittarde Justin:
"Du kan inte bråka mina fans, du kan inte förstöra den här familjen. Inget hat, inga rykten, ingen negativitet kan bryta den. WE ALL WE GOT, #iloveyou



Aftonbladet påstår att Selena är gravid?


RRRRÖÖÖÖÖSSSTTTTTAAA!!!!!!!


NU MÅSTE VI RÖSTA!! AVRIL LIGGER FÖRE JUSTIN MED 14 000 RÖSTER MEDANS JUSTIN BARA HAR 5000!! KOM IGEN NU!
KLICKA PÅ BILDEN FÖR ATT RÖSTA:

Ny bild på Justin! :)


Justin Bieber konsert på Mountain Winery i Saratoga,CA 11 juni!



Justin Bieber konsert Mountain Winery i Saratoga, CA den 11 juni 2011.

Justin gjorde ett privat träff och pratade med ca 120 fans före showen och gav bort 2, undertecknat Epiphone gitarrer. 13 Super Special gäster hade en sit-down middag innan showen och deras egna privata tid. Publiken buller var otroligt, mycket energi.

Biljetter till konserten säljs från $ 250 till $ 1500 styck. Alla pengar som tas upp kommer att gynna College Track, ett fritidshem för high school och college studenter.

Justin twittrade:
“In the Bay rite now for the charity show 2NITE for COLLEGE TRACK – ALL PROCEEDS go to help kids get a higher education.”

“Great night!! Felt great to be back on stage. And for a great cause! I have the greatest fans in the world because they give back.”

“Tonight we are all just happy. Great night. We did that show for all the right reasons. 2nite my fans helped #makeachange with College Track.”


How Selena Landed Hottest Guy In World


Jinsu och Justin har ett snack via twitter??


Justin skippar Vancouver finalen för att Selena är sjuk!



Justin Bieber älskar sin hockey, men kan det vara något han han älskar mer?

Efter att han hade reserverat ett block av platser vid Vancouvers Rogers Arena för att titta Stanley Cup-finalen fredag kväll, hoppas den kanadensiska heartthrob avbokade det efter att Selena Gomez hade blivit sjuk, berättar en källa E! Nyheter.

Åh, vad en bra pojkvän ...

Vår källa säger att "Baby" crooner (som tycker aa bra virvlar runt hockeyrinken själv) ställt in sitt framträdande i sista minuten.

"Han gick ut fredag eftermiddag,"The Insider sa.

Biebers rep har ännu inte återvänt E! Nyheter begäran om kommentarer.

Gomez var på sjukhus torsdag natt efter att ha klagat över huvudvärk och illamående efter hennes Tonight Show utseende, men sades vara "på bättringsvägen" efter att ha genomgått vissa tester. Hon omlagda hennes fredag utseende Santa Monica Place Mall för måndag.

hans slut, Bieber, som skickade några väl önskemål Twitter igår, är planerad att visas en välgörenhetsgala i dag i Mountain View, Kalifornien

n the Bay rt now for the charity show 2NITE for COLLEGE TRACK – ALL PROCEEDS go to help kids get a higher education,” he duly tweeted.


förlåt <3

Hej förlåt om vi inte har laggt in något på bloggen men vi har varit på klass resa, men nu är vi hemma :)
Så du blir jätte mkt bloggande om justin bieber imon :D <3

Justin Bieber - I Love You!


Justin ska hjälpa barn att komma in på högskola!



Justin Bieber kommer att spela en föreställning på intim Mountain Winery i Saratoga, Kalifornien klockan 8:30 pm on 11 juni för att hjälpa barnen komma in på högskolan.

Biljetter till konserten intervallet från $ 250 till $ 1500 styck. De insamlade medlen kommer att gynna College Track, ett fritidshem för high school och college studenter. Det tjänar mer än 1.100 studenter centra över hela landet, även i östra Palo Alto, Oakland och San Francisco.

Selena tillbringar ensamtid med Justin's familj.


Selena Gomez är så bekväm med Justin Bieber's familj, att hon till bringade tid ensam med dem i Justins hemstad, Straford, Ontario i Kanada medan han pumpade järn hans gym 1 juni!
Selena Gomez har inte varit med Justins familj så mycket , men idag är Selena själv med Justin's mamma och farföräldrar Justin favorit restaurang, Madelyn's Diner, i Stratford, Ontario medan han klämde in ett träningspass på Anytime Fitness - de är redan som en enda stor,lycklig familj!
"Selena gillade vår hemlagad comfort food med Justin's mamma och farföräldrar,"berättar servitrisen Glynnie McCauley "De kom in i morse vid ca 10 och stannade i ungefär en timme. Justins styv-mamma och hans styv-mammas dotter Amanda, som är 23-år gammal, gick även dem. "
Hon tillägger: "De alla hade det trevligt''. Selena satt bredvid Justin's mormor och mittemot Justin's mamma. De verkade alla väldigt nöjda. Selena var så trevlig. Hon är super söt och även poserade med en av servitriserna för ett foto. "
Selena, har en super passform, men det hindrade inte henne från att njuta av Madelyn bästa mat.
"Selena tog den franska Toast", säger Glynnie. "När Justin är här brukar han beställa poutine, som är en kanadensisk rätt, det är pommes med sås och ost och en jordgubb och banan milkshake."

RSS 2.0