MSN Starlounge:


Jasmine Villegas: "Justin är 100% äkta!"


Jasmine Villegas insisterar att Justin är äkta. "Justin bara 100 procent real med sina fans och hans vänner. Han ger alla sin fulla personlighet", sa Jasmine.

"Det är en riktigt bra sak om honom. Han är inte fake alls. Han är precis som, 'Jag är Justin, här är jag'", berättar hon.

"Han är bara en utåtriktad person. Han är rolig. Men han är bara så random!"

- Showbizspy

Justin: "Jag är ensam"


Justin känner sig ensam. I en intervju med brittiska Daily Mail, erkände Justin att han saknar sin familj och vänner när han är på turné.

"Det går upp och ner, min mamma är min mycket stolt", sa han. "Min pappa, han saknar mig. Jag ser inte honom så ofta".

"Du måste följa dina drömmar. Min mamma hade ett jobb och var inte med mig, så jag ogillade det jobbet, men vi behövde pengarna".

"Jag är ensam, ja. Jag vill umgås med mina vänner, men jag behöver trygghet. Jag ska försöka då med min hund på turèen i ett par veckor".

Justin avslöjade nyligen att han och hans mamma var tvungen att leva i en "liten, sjaskig lägenhet" när hans föräldrar skildes. "Mina föräldrar skildes när jag var riktigt liten. Jag växte upp med min mamma - och inte mycket pengar", säger han .

"Efter min föräldrars skilsmässa, bodde mamma och jag i en liten, sjaskig lägenhet men trots vår finansiella situation var vi alltid ett bra lag."

"Det är tråkigt för ett barn när en förälder lämnar, det gör att du inte mår bra men det läge som jag är i nu, när jag ser tillbaka är det som att "Jag är så välsignad".

- Showbizspy

"Justin kommer inte sluta som nästa MJ"


Justin som bara blir mer populär med tiden. Men kommer hans hektiska arbetsschema, isolering från samma ålder kamrater och hans ansvarsområden vid 16 års ålder få honom att sluta som andra tragiska barn stjärnor som Michael Jackson, Corey Haim och Lindsay Lohan?

"Jag tänker inte låta honom gå på fel väg. Inte en chans", säger hans manager, Scooter Braun. "Jag tänker inte låta det hända", berättar Scooter till Daily Mail.

Scooter, som kallar Justin "en stor kille som är omtänksam, smart och jobbar hårdare än någon vuxen jag någonsin arbetat med," vet att Justin är avsed för storhet och kommer inte att falla offer för drogmissbruk, alkoholism eller depression som andra barn världsstjärnor före honom har.

Justin, vars mamma Pattie Mallette reser med honom, har sagt att han tar en dag i veckan ledigt till att idrotta, koppla av, ta igen sömn, och umgås med vänner. Han studerar 4 timmar om dagen på vägen.
Det är en hektisk, ansträngande livsstil, men Justin verkar ta det bra än så länge.

Men trots att han har så många fans världen över, är fortfarande Justin blygsam och sansade omallt smicker.

"Det är inte äkta kärlek, säger han. "Du kan säga att det är, men det är inte. [Mina fans] vet inte vem jag är."

- Examinator
Vad tänker Justin egentligen!? Klart vi älskar och bryr oss om honom! :O ♥

Iyaz hänger med Miley och Justin


Miley Cyrus och Justin Bieber?! Det stämmer! Sångaren Iyaz har varit upptagen med att arbeta med Miley och turnera med Justin.

Missa inte hans gästspel 3 oktober på Hannah Montana! Iyaz inte kommer att fullgöra sina hits "Replay" eller "Solo", men han och Miley kommer debutera sin nya låt som heter "Gonna Get Here."

Och på fritiden vad gör sångaren då? Då hänger han med Justin Bieber.  "spelar videospel eller leker runt med några beats och bara ha kul."

Kan vi få en invite till en umgås Iyaz?

Crazy Biebs!


Haha vad snygg Justin var med röda ögon - Vampire stylee! :)

"The Top 50 Hottest Lads Of 2010"


Så här ser en liten bit av SugarScape's "The Top 50 Hottest Lads Of 2010". Håller du med listan?
46. Justin Bieber
35. Christian Ronaldo
30. Joe Jonas
22. Liam Hemsworth
15. Nick Jonas
12. Robert Pattinson
9. Taylor Lautner
7. Kellan Lutz
5. Zac Efrom

- OceanUp.com

U Smile - Musikvideo släpps nästa vecka!


En bild från inspelningen av U Smile.

Justin har reta fansen om den pågående utvecklingen av hans senaste musikvideo. Men det ser ut som att väntan snart är över. 

I lördags gjorde Justin äntligen beskedet att musikvideon till hans singel "U Smile" kommer att ha debut på mindre än en vecka. Justin kom med nyheten först till hans lojala Twitter anhängare genom att säga: "Jag har nyheter ... U SMILE video premiär är den 30 september! ... Ja nästa vecka!"

I en intervju med MTV News, sa Justin: "'U Smile' är en av de bästa låtarna jag någonsin spelat in. Det är verkligen en återgång till de stora skivor jag lyssnat på när jag växte upp. ... Jag skrev det för alla mina fans som fick mig hit".

Ursprungligen släpptes 'U Smile' som den andra enbart digitala singeln från andra halvan av Justin debutalbum den 16 mars 2010. 

Ser du fram emot att se det nya musikvideon till U Smile?

- Examiner



Justin-säng?


Ny linje av Justin Bieber sängkläder från Lady Sandra Hem Fashions kommer innehålla Justin ansikte på lakan och örngott till snuttefiltar, plädar, duschdraperier och badlakan.

Art Director berättade till E! Online: "Vi har skapat olika utseende baserat på olika bilder, vi har den 'rock star' Justin, den 'avslappnade' Justin och den 'drömmande', och samtidigt som bilderna är trogna till hans fans" .

- OceanUp


FREDAGSCOLLAGE


Rösta på TigerBeat & Bop's poll:



TigerBeat har hört att Justin snart kommer att vara huvudrollen i sin egna film, och det betyder att han kommer att behöva en kärlek's intresserad tjej att spela mot honom! Av dessa fyra fantastiskt talangfulla stjärnor, vem tycker du ska spela den tjejen? Rösta och resultatet kommer finnas i decembernumret av Tiger Beat! Men vi kan ju alltid rösta så klicka på bilden nedan för att lägga din röst! :)



Justin ger detaljer om sitt nästa album:


Billboard lista: "21 Under 21"


Billboard har lagt upp sin nya "21 under 21" lista. Så här såg den ut:

1: Taylor Swift
2: Justin Bieber
3: Selena Gomez
4: Charice
5: Soulja Boy
6: Nick Jonas
7: Willow Smith
8: Demi Lovato
9: Greyson Chance
10: Miley Cyrus
11: Lex Luger
12: Taylor Momsen
13: Chris Colfer
14: Miranda Cosgrove
15: Diggy Simmons
16: Wonder Girls
17: Never Shout Never
18: New Boyz
19: Nikki Yanofsky
20: Cody Simpson
21: Sean Kingston

Ifall du fick bestäma "topp tre", vilka artister skulle du då ha valt av alla de 21 stycken?

JSYK om Jasmine och Justins kyss



På tisdagen kom bilder på när Justin kysste Jasmine Villegas ut på Internet och orsakade en uppsjö av rykten, Twitter handlingar och massor av hype.
Beliebers världen över surrade om gnistan mellan de två "My World" tour kompisarna, varav de flesta var inte så nöjda med situationen. Med så många JB fans twittrande om kyssen,blev Jasmine snabbt ett trend ämne på Twitter. Beliebers twittrade både till Justin och Kaliforniska Jasmine frågandes om händelsen, och att de skulle sluta följa Jasmine på sajten. För det mesta var Justins fans ganska upprörda över bilderna på honom och Jasmine kyssandes i Venedig, Kalifornien
"de passar inte als, det borde vara jag"
, skrev en JSYK läsare i kommentarerna i vårt ursprungliga inlägg. Många fans relaterade till Justins låt: "That should be me" men andra försökte att sätta en mer positiv vinkling på nyheterna genom att skicka det här meddelandet runt på Twitter :"RT detta om du inte är avundsjuk på Jasmine Villegas för att du vet att du kommer gifta dig med Justin till slut."
Varken Justin eller Jasmine har gjorde ett uttalande om händelsen, och Justin, som vanligtvis är super aktiv på sitt Twitter-konto, har varit relativt lugnt på mikro-blogging sidan efter bilderna dykt upp.

-JSYK

Justin promotar sin bok!


Justin, Jayden Smith & Usher backstage @MSG


Our Worlds släpps idag?



Enligt ett rykte på internet så kommer Justin och Sean Kingstons mixtape "our worlds" släppas idag! De båda har dock inte kommenterat detta, men om jag kommer ihåg rätt så skrev Sean på sin twitter förut att den kommer ut "snart", detta var då i Augusti! Vi skrev detta inlägg förut om när Sean var inne på ustream och spelade upp några av låtarna!

Postat av: Lovisa

RÖSTA PÅ JUSTIN I EMA'S!!!!



Nu är det så att EMA's har börjat, det vill säga MTV Europe Music Awards! Justin är nominerad i TRE kategorier: Best Male, Best New Act & Best Push act, och han ska vinna alla, ellehur?! Sprid nu detta på twitter, facebook m.m, och rösta så mycket du kan!
Vi visade att detta gick på VMA's, så nu är det dags för EMA's!!!
RÖSTA HÄR (på svenska sidan)
OCH HÄR (om du vill sprida länken på t.ex. twitter så kan det vara bra med en sida där det står på engelska, detta är den länken).

postat av: Lovisa

Soundcheck i EDMONTON


Justin överraskar fans!


Overboard med Jasmine V


Här om dagen sjöng Justin Overboard Med Jasmine Villegas (hon i baby-musikvideon), Vad tycker ni?

Visste ni att..?


♥ hatar att vakna tidigt?
♥ 's pappa sägs ha blivit arresterad ett par gånger när han var runt 18-19 år?
♥ KANSKE kommer att vara shirtless i sin film? xD
♥ 's film max kommer vara 90 minuter?
♥ älskar TWIX?
♥ älskar att sjunga "Pants on the ground" och gör det varje gång han får chansen?
♥ tycker om att ta hans fingrar igenom håret på tjejen han kysser?
♥ har ramlat av sin segway några gånger?
♥ är svag för tjejer som säger "please" och "peace out"?

"Min mamma är den bästa mamman i världen"

Justin Bieber har erkänt att han aldrig skulle ha nått sin framgång utan stödet från sin mamma.

 

Baby sångaren avslöjade att modern Pattie Mallette offrade mycket så att hennes son skulle kunna bli en stjärna, och tillade att hon alltid är med honom när han reser runt.

 

Enligt Top Of The Pops magazine, så har 16-åringen sagt: "Min mamma och jag har en väldigt bra relation för vi gick igenom från fattighet till rikedom tillsammans. Utan henne skulle jag aldrig ha uppnått så här mycket. Hon offrade mycket för att min dröm skulle gå i uppfyllelse om en musikkarriär. Hon hade några hemska jobb - hon jobbade till och med som städerska."

 

"Hon är alltid här för mig och jag vill aldrig göra henne besviken. Hon är den bästa mamman i världen. Hon reser med mig varje dag - Jag är med henne 24/7."

 

Bieber sa också att han sjöng på gatan när han var yngre, för att kunna betala en semester för de två. "Jag satt ofta med min gitarr och sjöng. Efter en stund, fick jag så mycket dricks att jag kunde betala vår första semester någonsin. Vi åkte till Florida."



Justin Vs. Jennifer Aniston och Selena



I kampen för filmpremiären, vem film tror du kommer att få den bästa Moolah?
Har Justin Bieber en chans att medverka i den främsta filmen i landet om han tävlar mot Jennifer Aniston och Selena Gomez?

HollywoodLife.com gjorde Upptäckten att Justins 3-D-dokumentär krockar med Jen's Just Go with it och Selenas Monte Carlo på samma dag - feb 11! Låt oss berätta om alla tre filmer och så kan DU avgöra vem som har bäst chans att få mest biljettintäkter!

I Just Go with it, Jen, 41, låtsas vara Adam Sandlers fru för att hjälpa honom få ett viktigt jobb. Victoria's Secret-modellen Brooklyn Decker och Nicole Kidman är också med i den romantiska komedin, som äger rum i vackra Hawaii.
Samtidigt är Monte Carlo full med unga starlets! Selena, 18, är en ung tjej som reser genom Europa med bästisarna Leighton Meester och Katie Cassidy när hon misstas för att vara en arvtagerska kidnappas hon. Hennes pojkvän, Glee stjärna Cory Monteith, är på ett uppdrag att rädda henne. Intriger, romantik och en hälsosam dos av CW-stjärnor skulle kunna göra denna en # 1 film!

Justin's dokumentär, dock, handlar om hans liv och har med bla stjärnorna Miley Cyrus och Usher.
Alla tre filmerna verkar bra. Må den bäste mannen/kvinnan vinna!

Tror ni Justins film kommer sälja mer på premiären än de andra två? :)


JUSTIN'S 3D FILM SLÄPPS..



Nu har vi fått höra att den 11 februari i USA-kanske en tidig Alla hjärtans dag present  från Justin till oss- så kommer Justin's 3D film att släppas. Så skriv in det i era kalendrar! :) Vilka mer är spända på att fåse resultatet?

JUSTIN & GREYSON @ELLEN EFTER VMA


JUSTIN @E! NEWS



Vid cirka 0:30 kommer Justin in. De säger även att han är 5.5 vilket är cirka 167 cm!! :)

PATTIE RETWEETAR



Vad bra att Justin's mamma, Pattie Mallette, såg detta tweet! Coolt att hon vill komma till Sverige-Justin lyssna på din smarta mamma!!! :)

JUSTIN I WILL SMITH'S NYA FILM?



Justin kommer att spela i Will Smith's nya film. Justin träffade Will Smith vid inspelning 'Never Say Never' och uttryckte sitt intresse av skådespeleri.


Och efter fotograferingen av ett framträde på CSI: Crime Scene Investigation, har han topphemligt utvecklingssamtal med producent-och filmstjärnan Will Smith.

Justin's manager, Scooter Braun bekräftade Justin arbeta med en långfilm som produceras av Smith och hans företag, Overbrook. Scooter berättade till den amerikanska tidskriften Teen Vogue, filmen är "ett fliktivt verk som kan ha vissa likheter med hans (Justin's) liv", rappoterar Daily Star.

Det förväntas starta prudoktionen nästa vår eller sommaren 2011.

-Aceshowbiz.com

TWEET:




Grattis Justin!!

TWITPIC





Gud så söta!!:)

JASMINE HÄNGER MED PÅ JUSTIN'S TURNE´!



När Bop and TigerBeat hängde med Jasmine Villegas i fredags, berättade hon en hemlighet:
"Jag är så glad att åka på turne´ med Justin!" sa hon.

"Jag kan inte vänta med att se min turne´buss".

Hon får även ta sin mamma på turne´ med henne! Det låter som det kommer att bli jätte kul. För er som inte känner igen Jasmine, så är det hon som är med i Justin's musikvideo: Baby!

-Bop and TigerBeat

ONSET PÅ U-SMILE VIDEON





















Justin ger stor kram till en tjej i första titt på sin nya musikvideo, ''U-smile'', som spelades in i Los Angeles på måndag eftermiddagen (september 13) 16. Fotfarande jätte glad från hans MTV VMA pris, Justin twittrade igår kväll efter acceptera sitt pris, ''Wooohoooooo! Kan inte sluta le! TACK! Jag har de bästa fans i världen! Vi gjorde en get 2 Gether och vi har precis börjat! LOVE U!! Tack U!! '' kompisen Jaden Smiht kom också förbi på videoshooten för att säga hej och umgås.

JUSTIN PÅ ELLEN EFTER VMA



Justin var med på Ellen DeGeneres efter VMA's! Haha Ellen och Justin är så roliga! :D

JUSTINS VIDEO TILL FANS I ASIEN



Jag tycker nog han ska ta det lungt och leva nuet ett tag, vila ut sig efter touren med tanke på hur dåligt han mått. Eller?:(

CSI SNEAK PEEK

'
Herregud, jag kissar nästan på mig! Någon annan som är jätte spänd för avsnittet? x)

DJ GOT US FALLIN IN LOVE AGAIN VIDEO MED JUSTIN


Villken grym video! :)

MTV VIDEO MUSIC AWARDS 2010


Oh, alla notera dansaren till höger... Hans tröja (Y) :)












OMB...Ett ord som beskriver bilden: KÄRLEK!

JUSTIN CRUISAR I RÖD CADILLAC












Ängsligt förbereder sig Justin för vad som nog blir en av de största helgerna i hans liv, Justin var
upptagen med att ta del i en MTV intervju i Los Angeles, CA på fredag eftermiddag ( september
10)
Justin är cool i kamerona medan han åkker i baksätet av en snygg röd och vit Cadillac iklädd en
matchande röd och vit fotbollsjacka.

PRATAR OM HÅRET @ PROACTIV


JUSTIN I AFTONBLADET!


Wow vad coolt!:)
Alla som han har retweetat eller följer borde vara jätteglada!!:)

THE AMERICAN CANCER SOCIETY


Vad fint gjort!

XBOX 360 CLEBRATES THE LAUNCH OF HALO


Haha, de ser verkligen ut att ha kul!XBOKS

JUSTIN PÅ HALO-PREMIÄREN VIDEO


Nä usch, jag tycker synd om Justin. Eller egentligen alla kändisar som måste stå ut med sånt,
Justin kan inte ens gå och köpa ett spel utan att bli jagad av papparazizifotografer?
Eller vad tycker ni?

FÖLJ J14MAGAZINE@TWITTER FÖR NYA JB BILDER!


Kan du hantera ännu fler aldrig tidigare visade exklusiva foton på Justin? J-14 har ett eget fotogalleri
med bilder från Justin`s My World tour som du inte kan se någon annanstans.

Men för att låsa upp i galleriet, behöver de din hjälp! Berätta för alla dina vänner att följa J-14
på Twitter, @j14magazine. Så fort de når 60.000 prenumerante, kommer de att låsa upp i
galleriet. Enligt dem är det några av de sötaste bilderna vi någonsin sett på Justin!

MADISON SQUARE GARDEN, NEW YORK. 31 AUGUSTI






















OVERBOARD MED MILEY CYRUS!



På Justins Madison Square Garden konsert sjöng han overboard med Miley Cyrus, istället för
Jessica Jarell. Varför vet jag inte.. Men vem tycker du gör den bäst? Jessica J eller Miley? :) (om ni
nyu hör något förståss, eftersom att det är någon menniska som lyckas skrika i en högre tornat
en alla andra..)

JUSTIN PÅ MSN STARLOUNGE


RSS 2.0