Justin vill göra en låt med Selena??


Det är inte bara officiellt att han har deklarerat sin relation med Selena Gomez,men han vill även få med henne i studion.

Den unga kändisen, Justin Bieber, sade en önskan som han hade och det var att han ville göra en duett med sin flickvän, Selena Gomez. Enligt en kanadensisk artist, nya låtar från de unga "är bra."

Bland deras framtida planer är hans lust också att få sjunga med andra artister som Will.i.am, Black Eyed Peas och rappare och Beyonce's make Jay-Z.

Justin Bieber har varit ett massfenomen och andra artister som Usher eller Katy Perry talar underverk för ungdomar. Usher har själv arbetat med honom på remixen av sin låt " Somebody to love".

Nyligen var den odiskutabla vinnaren av Billboard. På bara 17 år så har han sin egen dokumentär, två skivor på marknaden och ett rykte som gör honom till en favorit hos tonåringar över hela världen.



Jelena går ut på en promenad vid bergen i Maui!








Naww, så söta dom är :D <3

Justin & Selenas hotell!


Här är några bilder på Justin och Selena hotell som dom valde att tillbringa sin vistelse i Hawaii, ganska snyggt eller?

Paret flög till Hawaii och bor på ett lyxhotell av $ 10,500 per natt.

Justin Bieber och Selena Gomez bor på hotellet Four Seasons Maui ligger i en extravagant palats i sjunde våningen i hotellet.

Varje natt i sviten på tre fjärdedelar är ca $ 10.500. Det här stället har stora fönster som går från golv till tak där konstnärerna har en privilegierad utsikt över havet, så du kan se de närliggande öarna och valar förbi.


Har justin en till ny tatuering??


Vad tror ni ?

Vem är tjejen i Someday reklamen?


Undrar vem som blondinen i Justin Biebers Someday parfym reklam är? Det är den vackra (och mycket äldre än Justin) Drée Hemingway och Celebuzz har allt du behöver veta om Biebers nya ' skärmen' kärlek och framtida föremål för många flickor IRL.

Vänta - hennes efternamn är Hemingway? Är hon relaterad till Ernest Hemingway eller är det bara ett sammanträffande?

Ja! Drée är faktiskt barnbarnsbarn till den berömde författaren. Hennes mamma är Mariel Hemingway, som troligtvis är mest känd för att spela Woody Allens minderåriga älskare på Manhattan.

Vad var Drée känd för innan hon dök upp i Biebers Someday reklamen?

Drée gjorde först ett namn för sig själv 2009 när hon träffade catwalken för en Givenchy modevisning i Paris. Ända sedan sin modell debut har Drée långsamt tagit över modevärlden och hon landade nyligen omslaget till ryska Vogue. Den vackra blonda stjärnan har också blivit ett inventarium på party scenen i LA och New York och har vunnit hjärtan av modebloggare för hennes "downtown" stil.

Hm, "party scen" gör Drée låter lite äldre än Justin.

Tja, det beror Drée är äldre än Justin: Drée är 23 medan Justin nyligen fyllt 17. Det är dock Drée inte äldst skönhet som Justin har gjort en sexig skjuta med - Justin vanhedrande sköt en romantisk mode sprids med sin mycket äldre kollega Kim Kardashian för tidningen Elle. Plus, Justin dejtar för närvarande Selena Gomez som är äldre än Baby Biebs.

Someday kan dra in $30 miljoner!


Vad Bieber feber luktar? Söt, fruktig och syftar till höger vid hjärtan av hans 14-till-18-åriga fans.

Justin Biebers super-girlie doft Someday valdes speciellt av tonåringen själv.

"Låt oss varariktigt: Det sätt en flicka luktarär mycket viktigt för en kille,'' säger han till Women's Wear Daily. "Jag har en sådan djup koppling till mina fans, så att skapa en doft som jag personligen älskar är ett annat sätt jag kan ge dem nära till min värld."

En del av intäkterna går till pennor Promise - en filantropi som bygger skolor - och Make-A-Wish Foundation.

Flaskan är toppad med plast hjärtan, lager ovanpå den andra för att likna en ros. En stor flaska med doften kostar $55 men billigare alternativ för body lotion och en "hår dimma.Someday kommer att säljas till ett högre-end varuhus som Macy's, Sephora, Nordstrom och Dillards. Om allt går enligt planerna, doften kunde rake på $30 miljoner. Detta är ett steg upp från Biebers första razzia i doft marknaden.

Under 2010 var hans My World unisexparfym som kom inbäddad i hund-taggar och armband säljs Walmart för $10. Bieber älskar att tillgodose damerna, skönhet-wise. Hans "One Less Lonely Girl" insamling av nagellack var slutsålt Walmarts och mål över hela landet.


Someday kommer ut den 20 Juni!



"Someday" kommer att finnas tillgänglig den 20 juni och kommer att säljas på Macy's, Sephora, Nordstrom's, Dillard's och andra varuhus.

Justin Bieber tjänade $53 miljoner under ETT år!



Forbes Celebrity 100-lista, även känd som "världens mäktigaste kändisar" uppenbarades idag och vår favorit pojke Justin Bieber kom tredje plats! Justin Bieber tjänade $ 53.000.000 från maj 2010 - maj 2011, hur imponerande är det?!

Justin gjorde sin lön från en kombination av filmen Never Say Never (uppräkning $ 100.000.000), hans nya album My World 2.0, och hans live-shower runt om i världen (biljetter $ 600.000 i bruttoförsäljning per natt).

Vi är stolta över dig Justin!


Britney har bieberfever!

Britney Spears lider av Bieber feber! Popstjärnan fick just hennes kopia av sin nya video, och hon är inte rädd för att berätta för världen om det! I själva verket medger hon att hon fångat lite av Bieb-influensan som har pågått runt!


 

“Fick precis min Justin Bieber Never Say Never DVD. #BieberFever,” skrev hon på sin facebook sida!

“Fick precis min Justin Bieber Never Say Never DVD. #BieberFever,” skrev hon på sin twitter sida!


Hennes tusentals fans gillade hennes uppdatering, och det visade omedelbar tecken fan-godkännande! Det är alltid coolt när en artist berättar om vilken musik de lyssnar eller som inspirerar dem. Det ger sina fans en bättre chans att lära känna dem, och att få en känsla för vilken typ av musik (och / eller filmer) som de njuter av.

 

 

Du förmodligen skulle inte förvänta Spears att titta på Biebers film, än mindre äger den! Det är verkligen coolt att hon gillar Bieber, eftersom han är super duktig. Trots att hon är en stor popstjärna, skämms hon inte över att vara ett Bieber fan. Han är riktigt begåvad och Brit vet det! Är du förvånad?


header :)

Ny header vad tycker ni?
Jag och min kompis Lovisa är väldigt nöjda :D
bloggar mer sen! <3 ;)

Topp 100 populäraste twitter-användare!



Webbplatsen
Twitaholic har topp-100 lista med de mest populära Twitter-användare

1. @ ladygaga - 9.866.395 följare
2. @ Justinbieber - 9.490.656 följare
3. @ BarackObama - 7.884.050 följare
4. @ britneyspears - 7.714.942 följare
5. @ KimKardashian - 7.424.924 följare
6. @ katyperry - 7.179.933 följare
7. @ aplusk - 6.644.534 följare
8. @ TheEllenShow - 6.565.764 följare
9. @ Taylorswift13 - 6.288.462 följare
10. @ Shakira - 5.864.800 följare
11. @ Oprah - 5.785.588 följare
12. @ SelenaGomez - 5.238.350 följare
13. @ Twitter - 4.996.855 följare
14. @ Rihanna - 4.911.611 följare
15. @ Twitter_es - 4.896.951 följare
16. @ 50cent (50cent)- 4562628 följare
17. @Justin Timberlake - 4504865 följare
18. @Ryan Seacrest - 4485649 följare
19. @Mariah Carey - 4367359 följare
20. @CNN Breaking News - 4367359 följare



 
Som ni ser så är vi Beliebers snart ikapp the MONSTERS..!

Klicka HÄR för att se hela listan!

Justin Biebers Message To George Lopez!


Justin Bieber America's Best Dance Crew Maj DANSERNA!






Justin live i hong Kong!


Ledsen!! =(

Jag är jätteledsen att vi inte lagt in något på ett tag nu och jag vet inte fall det kommer bli mycket bättre. För både jag och min kompis Lovisa har fotboll 2-3 gånger i veckan och det blir lite mycket men vi ska verkligen försöka lägga in så ofta vi kan och har tid. Kram Lovisa O.

Förlåt

Förlåt om vi inte la in något igår men blogg.se funkade typ inte :(
Och nu är jag jätte trött så jag ska inte lägga upp något idag men imon blir det jätte mkt bloggande jag LOVAR

Justin Bieber naglar! ;)


Tjejen målar bokstavligt talat Justin på hennes nagel, grymt duktig tycker jag! ;)

One less lonely girl @ Melbourne


RSS 2.0