MSN- " His Number One Fan" trailer



Kim Kardashian gör reklam för NSN




Tweet:


Aww!! :)


Justin och Usher dricker champagne




Ser ut som Usher inte skämtade om att han skulle ge Justin ett glas champagne...

Visar sina nya ryggsäckar!


Coola! Dom kommer från Louis Stewart!

WeknowtheDJ: Deleted scenes part 2!


Justin är oskadd!



Justin blev ju förd till sjukhus under inspelningen av CSI på grund av en en allergisk reaktion! Dock visade det sig att det inte var något allvarlig utan han fick lämna sjukhuset efter endast 50 minuter när han träffat sin doktor som frisk förklarat honom, och han fick åka tillbaka och fortsätta inspelningarna!

Tur att det inte var något allvarligt och att han mår bra nu iallafall!


Jeremy's nya twitter profilbild!



Detta är Jeremys nya profilbild på twitter! Tycker dock Justin ser lite..... Trött ut? Aja, hottieboy anyways :D

On the set of CSI episode 2




Kanal5 om Justin i CSI


Vanity Fair: Behind the scenes



Intervju i Israel!



Aw så söt när han pussar henne på kinden! :)

Miranda Cosgrove om Justin och Selena


Även om det kan finnas massor av människor där ute som pratar illa om idén att Justin och Selena är tillsammans, finns det en person som verkar vara mer än snabb att komma till försvar för dem båda - den unga stjärnan Miranda Cosgrove.

Detta sa hon till E! News på People's Choice Awards i onsdags kväll:

"Jag tycker att de verkligen är söta... Selena är väldigt söt, och jag har träffat dem båda ett par gånger. Jag tror att de är så bra tillsammans."


Vad gäller när Justin faktiskt kommer att tala om ryktet, inte förväntat att det ska hända någon gång snart - Justin har lovat att sluta att besvara alla frågor som rör hans personliga liv.


Justin's nagellack säljs rekordstort - en megahit!

'
Även om han inte använder dem, gör de flesta Beliebers uppenbarligen det! Rapporterna är ute och det verkar som alla fans är helt förälskad i Justin Bieber och hans fantastiska nagellack. Wal-Mart kan knappt hålla dem i lager!

WWD
rapporterar att semester försäljningen av Bieber's nagellacks kollektion med Nicole från OPI sålde helt slut på 3000 Wal-Mart Stores där dem såldes. I rapporten konstateras att ett callcenter var översvämmad med telefonsamtal i väntan på att få reda på vart kunderna kunde köpa nagellacket och butikerna hade det svårt att förvara kollektionen - uppkallad efter några av Bieber's hits.

En företrädare för Wal-Mart sa att försäljningen av sångarens unisex doftande armband och dog tags by Etoile Nation också är slutsålda. Du kanske vill gå vidare och spara lite pengar, för Beliebers: Justin's egna parfym är fortfarande avsedd att slå butiker i vår.

Nick Jonas om att Justin dejtar hans ex?


En källa avslöjade nyligen att Nick Jonas inte har något emot att hans ex-flickvän Selena Gomez dejtar popstjärna Justin Bieber och sa:

"Nick bryr sig egentligen inte. Han åsikter med tjejer är rikliga."


Var Justin's sena tweet till Selena?


Justin vaknade upp mitt i natten för att skicka en sött meddelande via Twitter. Jag tror det fick Selena att rodna!

Lång distans är svårt för varje relation, särskilt nya! Justin är separerad med mer än 2.000 miles från hans ryktade flickvän, Selena Gomez, så han vaknade upp mitt i natten för att skicka henne ett speciellt meddelande. Hur bedårande är det?

"Mitt i natten. Vill bara säga #hellolove", twittrade den 16-åriga popstjärnan kl 3 på natten den 6 januari. Justin var i den östra delen av landet, för att promota hans kommande film, Never Say Never, medan Selena, 18, var i Los Angeles efter att ha varit (och vunnit stort) på People's Choice Awards tidigare under dagen.

Jag måste erkänna, jag trodde Justin var för ung för Selena i början. Men efter att ha sett hur han behandlade henne, verkar unga Biebs som en fantastisk pojkvän. Även om deras relation är ny (och obekräftad), är det uppenbart att Selena och Justin inte kan få nog av varandra! De tillbringade nyår tillsammans och sågs kyssas på en yacht i Västindien, hon reste tillsammans i hans turnébuss och han överväger att klippa sitt kända hår för henne.

Om det inte är ung kärlek, vet jag inte vad! Plus, Justin och Selena har varit vänner länge, som kommer att göra att det blir en starkare, mer varaktig relation.

De är det nya heta paret i Hollywood. Jag önskar bara att hon hade twittrat tillbaka...

Justin var inte rasande över bilderna med Selena!


En representant för Justin Bieber har enligt uppgifter ogillat rapporter om att popstjärnan var rasande efter hans semester med Selena Gomez blivit offentliga av en vän som skickade en bild av deras romantiska sambandsmän på Twitter.


Scooter vill att Justin ska vara singel


Justin Bieber manager har berättat att han har rekommenderat sångaren att vara singel "om han kan ge någon allt".

MTV News rapporterar att tonåringa Justin's rådgivare Scooter Braun deltog i en webbchatt och tagit upp ämnet om Bieber's ryktade relation med Selena Gomez. Braun sade: "Alla säger att jag ignorerar en viss fråga som ni alla vill ha svar på."

"Alla vill veta något. Här är vad jag ska säga er. Killen reser mycket och som jag alltid sa till honom, 'Du ska inte vara i en relation om du inte kan ge personen allt.'"

Han tillade: "Jag vet att Justin och den person ni alla frågar om är riktigt nära vänner och har varit ett tag. Såvitt jag vet, är det vad de är."


Twitpic


"Cigarboat with @studiomama she's still hot lol!"

En bild från "familjen" Bieber's resa till "paradiset", som Jeremy sagt! :)

Kathy Griffin är rädd för att umgås med JB


Skådespelerskan Kathy Griffin berättade för Hollyscoop.com att hon är rädd för att umgås med Justin Bieber. "Jag är rädd för att dejta Justin Bieber trots att han frågat mig många gånger, bara på grund av dödshoten. De är läskiga!"

"Jag hoppas att belieberserna kommer att ge Selena en paus och inser att det är okej för Justin att hålla någons hand någongång. "
sa Kathy till Hollyscoop på People's Choice Awards på onsdag kväll.


Sångtävling där vinnaren får biljetter till NSN


Justin Bieber sjunger і hans hit, "U Smile". Men på lördag, byter vi ut texten mot: "Yου sing, I sing."

Vinnaren får vara med en en nationell tävling på Internet för att sedan kunna vinna en resa och meet and greet Justin.

Tävlingen kommer att hållas 4-6 pm i JC Penney domstolen і Thе Plaza, 160 N. Gulf Road, King οf Preussen.
Registreringen ѕtаrtar 03:00, de som vill sjunga ska utföra deras favorit Justin låt. De kommer bedömmas för bästa röst och stösta "Bieber fevern."

Disc Jockey Maxwell frοm Philadelphia radiostationen WIOQ-FM Q102 kommer att vara värd.


"Never Say Never kommer reda ut rykten"


Justin har insisterat på att hans kommande film kommer att besvara många av de rykten kring hans liv. Justin sa att Never Say Never, som har filmats i 3D och är redo för en release februari, kommer att förklara allt.

På sin Twitter skrev han, "Människor frågar mig om olika rykten. Tja, jag antar att mitt nya svar kommer vara att: vänta tills #NEVERSAYNEVER3D. Den kommer besvarar dem alla".

Han beskrev syftet med filmen, "för att berätta historien om hopp och försöka inspirera andra att följa sina drömmar."

"Den är inte bara om mig. Från @scooterbraun till @studiomama till @thatrygood och @kennyhamilton och även mina fans... Vi tror på varandra. Det är vad #NEVERSAYNEVER3D egentligen handlar om."


Max vann möte med Justin!


17-åriga Max Jeter fick en av de bästa tidiga julklapparna ett fan kunde få... gratis biljetter och ett möte med Justin.

Max ville träffa Justin så mycket så han anmälde sin stora samling av Justin minnessaker і en biljettävling där man kunde vinna biljetter till Justins konsert den 21 december i The Birmingham Jefferson Convention Center.

"Jag har fått höra att jag liknar Justin Bieber", sa Max med ett skratt.

Under Meet-аnd-greet sessionen gav Max Justin en gåva, en cd kopia av filmen han hade skapat med alla hans samlarsaker tillsammans med hans kompisar.

"Innan jag ens kommit hem den kvällen hаde Justin redan följt mig," sa Jeter. "Jag antar att han tittade på videon direkt efter och gillade den."

"Han var så upprymd över att gå på Justin Bieber's konsert", ѕа Holly Scott, vän till Jeter's.
"Han är en sån fin vän och han ringde mig när han fick reda att han vunnit en chans att träffa Justin Bieber. Han var ѕå upprymd. Det var svårt att inte vara glad för hans skull."

Max strävar mot en liknande frisyr Justin's och är väldigt lik pop-ikonen.

"Jag var också på Justins konsert і Nashville. En hel del av flickorna där trodde verkligen att jag var Justin Bieber och ställde sig i kö för att ta kort med mig. Jag är taggad i många av bilder på facebook med tjejerna från den konserten."


Han frisyr och trendiga kläder lägger också mer vikt på att han liknar Justin så mycket.

"Jag hade faktiskt mitt hår såhär långt innan det blev poppis för att justin hade det." Max skämtade: "Han måste ha sett mig i Atlanta och tyckte att det var så han också ville ha sitt hår."

Max hade hoppats på att någon gång bli skådespelare eller sångare. "Men jag insåg att det var inte så många som lyckades bli det. Jag hoppas nu på att bli en advokat", sa han.

"Jag är den typen av person som kan börja med något och aldrig ge upp."

"Många sa att jag aldrig skulle kunna vinna eftersom det var tusen som skulle vara med och tävla men jag gjorde det ändå, titta vad som hände, jag vann!".


Ingen Justin i Glee utan Cheryl?


Justin Bieber påtrycker cheferna av hit ѕhοwen Glee att ge Cheryl Cole en roll som en sexig lärare і high teach drama.

Justin sägs ha fått sin egna gäst roll - men de sägs att han endast vill vara med om Cheryl också får en chans. Han ѕа: "Jag ska säga till producenterna att det måste finnas med i avtalet - att Cheryl också får vara en del av showen".

"Cheryl och ѕhοwen är helt rätt. Det är om folk som ser utmärkt ut och kan sjunga och dansa - det kan verkligen Cheryl".


Kanye vill jobba med Justin's nästa album...


Det har blivit rapporterat att Kanye West ska producera ett gäng med nya låtar till Justin Bieber's nya album.

Tillbaka і augusti remixade West Justin's låt "Runaway Lіkе", och enligt Scooter Braun ska han göra mer.

Braun hävdade nyligen i en ljudchatt att "Bieber аnd Kanye hаde ett samtal... om en låt som de försöker att arbeta med tillsammans. Kanye vill producera ett gäng med nya låtar till hans nya album."


Justin och Selena kyss under vatten?


Denna bild cirkulerar just nu runt på nätet. Ingen verkar dock veta om det är Selena och Justin, eller kanske tillochmed en gammal bild på Caitlin och Justin, men, sådär ser ju Justins hår ut just nu...

Vad tror ni? :)

Billboard: Flest sålda album för år 2010


Billboard har släppt de bästa album försäljningen för år 2010. My World 2,0 kom på 4:e plats med 2.319.000 album sålda album. Det är Eminem's album Recovery, som sålde mest och slog alla rekord. Vi kan säga grattis till Eminem eftersom hans album är alldeles utmärkt. Taylor Swift anländer innan Justin, medan hans album släpptes mot årets slut, kan vi också säga grattis.


1 - Eminem: Recovery sålde 3.415.000 exemplarer
2 - Lady Antebellum: Need You Now sålde 3.089.000 exemplarer
3 - Taylor Swift: Speak Now sålde 2.960.000 exemplarer
4 - Justin Bieber: My World 2,0 sålde 2.319.000 exemplarer
5 - Susan Boyle: The Gift sålde 1.852.000 exemplarer
6 - Lady Gaga: The Fame sålde 1.591.000 exemplarer
7 - Sade: Soldier Of Love sålde 1.300.000 exemplarer
8 - Drake: Thank Me Later sålde senare 1.269.000 exemplarer
9 - Usher Raymond V. Raymond sålde 1.183.000 exemplarer
9 - Ke$ha: Animal sålde 1.143.000 exemplarer

Fler kändisar på Justin's nya album...


Fler kändisar fortsätter att samlas på Justin's nya album. Denna gång är det en av de största nämligen, Kanye West. Här kommer en liten sammanfattning av de som säkerligen kommer att vara på Justin's nya album (som en singer/songwriter/producent):

Akon (bekräftat)
Taio Cruz (bekräftat)
Dr.Dre (bekräftat)
Rascal Flatts (bekräftat)
Chris Brown (bekräftat)
Jesse McCartney (bekräftat)
P.Diddy
Kanye West



Selena med diamant armband, och utan ring.


Selena har alltid sin purity ring på stora events, och igår (inatt för oss svenskar) hade Selena inte ringen på sig, däremot hade hon ett diamantarmband, vilket ryktas blivit givet till henne av Justin. Hmm, försöker hon säga oss något?

Btw, de som såg galan inatt (like me) hörde ni vad sjukt dåligt Selena's framträdande lät? o:


Insider top 10 of 2010


Ingen tvekan om att 2010 var Biebers år!

Rykte: Tjej begick självmord pga. Jelena


På senaste tiden har det cirkulerat många rykten om att en belieber vid namn Ashley Miller begick självmord efter att fått höra om Justins och Selena Gomez ryktade relation.

Ryktet säger att efter att flickan fått ett direkt meddelande av Justin som sa "Håll dig borta från mitt privatliv", tog den unga flickan sitt eget liv.

Inget av detta är sant. Ashley Miller tog sitt liv, men det var i augusti förra året, och det var på grund av "personliga problem" (enligt hennes Twitter-vänner) - inte rykterna ovan.  Våra tankar är med Ashley's familj och vänner.

Fanvideo - Beautiful eyes


Superfin fanvideo!

Pray cover


Creds till honom, stackarn var sjuk när han spelade in det - men han låter jättebra ändå! :) Bra låtval liksom....

I trubbel med Pattie efter St. Lucia bilderna!


Justin Bieber's mamma var inte glad när hennes son fångades med Selena Gomez under en yacht resa i St Lucia.

Enligt New York Post skvallersidor Page Six, gick Pattie Mallette det första bästa flyget mot St. Lucia för att ge Bieber en utskällning. "Justin och Selena anlände ett privat jetplan tillsammans från Atlanta med vänner och hans manager", säger en källa.

"De tog sedan en helikopter tillsammans till orten, där de stannade i två villor och firade nyårsafton. De var fast beslutna att stanna osynliga, men någon hade postat en bild av orten på Twitter."

"Selena åkte den 2 januari och lämnade Justin ensam kvar med sin livvakt, i tid för sin mamma att komma fram."

Justin har tidigare visat hur hans mamma straffade honom genom att blockera hans abonnemang.

"Mamma reser med mig", sade han. "Vi bråkar ja, jag tror att varje förälder och son har gjort det, men jag älskar min mamma. Jag tycker det är bra hon reser med mig, men ibland behöver jag en paus eftersom jag är med henne 24/7 men jag älskar henne, jag gillar att vara med henne".


Jasmine twitter bråk med JB?


Verkar som om Jasmine Villegas har något att säga till Justin?

Här är ett nyårs tweet från The Biebs, där han skickar lite kärlek till Selena Gomez alla tjejer där ute:
"Alla tjejer borde känna sig vackra. En riktig man vet hur man behandlar en dam som en drottning. Eran lycka kommer från deras. Step up fellas. #girlrespect" Och här är ett tweet from Bieber's ex, skickat en timme senare:
"Jag ser en massa killar som ger oss #girlrespect tweets... Men sanningen är att händelser talar högre än ord...Många av er säger det, men visar det inte."

Tillfällighet? Eller har Ms. Villegas något problem med The Biebs?

Selena har fått dödshot!



Åh tjejen. Vi varnade dig. Biebs fans misslyckas aldrig med att besvika.

Efter att ha sett bilder på Selena Gomez och Justin Bieber på en yacht i St Lucia, tog fans omedelbart till sina Twitters och började skicka hat mot Selena. Vissa fans postade även dödshot!

Ett fan tweetade:

"@SelenaGomez rör inte @justinbieber du är en b*tch jag ska döda dig, selena du är dum, du är alltid med kända killar du är en mycket mycket stor b*tch".

My World Behind Scenes


Två Kanadensare möts!


"Jag kan inte tro att Steve Yzterman är i samma byggnad som jag" sa Justin när han såg den forna hockey spelaren och nuvarande Tampa Bay Lightning general managern.
Justin var i stan för att göra en konsert, "Jag fick en chans att träffa honom efter matchen. Han spelade Trippel-A hockey innan hans karriär tog fart. ja,det var ganska spännande, faktiskt"
"Vi försöker att omvända honom till en Tampa Bay Lightning fan nu." sa Steve.

Justin fick också träffa Steves tre döttrar i åldrarna 16, 12 och 11 och de kom väldigt bra överens!


selena pratar om justin!!!


Bara måste liksom.....


Alltså kolla på hennes reaktion. Så söt! Är det någon tjej som ska ha äran att få vara Justin's flickvän så är det faktiskt hon, tycker jag!! :)

Justin och Selena på en yacht!


Selena Gomez och Justin Bieber kunde inte motstå varandra när det spenderade nyårs helgen tillsamans på en yacht. Justin 16, och Selena, 18 och deras vänner tog en liten båt för att ta sig ut till den stora privata lyxyacht där de badade och solade!

Selena förnekar alla rykten



Selena Gomez har förnekat att hon och Justin är tillsammans. De är bara vänner. 

"Det
är det manliga idealet. För att vara ärlig, han är 16 år och jag 18, i den här åldern måste vi ha kul - som alla andra tonåringar. Men ta inget allvarligt. Vi är fortfarande unga och vill inte förlora vår ungdomstid genom ett förhållande",
säger hon.

Enligt vissa
källor, så har Selena slutat bära sina oskulds ring... Men hon förnekar att hon har gjort det med Justin. "Jag gillar inte dessa rykten! Jag känner mig konstig när alla pratar om mig, media vet aldrig vad som är sant. Jag är en tonåring som alla andra".

Ooh, vem bryr sg ifall de nu är ihop? Är de lyckliga tillsammans så är de det? Bara jobbigt att ifall de döljer nått - det är sorligt, ska Justin inte våga vara ärlig mot sina fans?! Kom ut med det. För Justin, är man ett äkta fan fortsätter man älska honom.



RSS 2.0